24.8.2021
KAROLIINA KANERVA JOHTAMAAN WARNER MUSICIN KANSAINVÄLISTEN ARTISTIEN MARKKINOINTIA POHJOISMAISSA

Karoliina Kanerva on nimitetty positioon Head Of International, Warner Music Nordics. Uudessa toimenkuvassaan hän johtaa Warner Musicin Pohjoismaiden ja Baltian kansainvälisiä markkinointitiimejä.

Kyseessä on täysin uusi positio. Kanerva tulee työskentelemään Tukholmasta käsin ja aloittaa uudessa toimenkuvassaan 1. syyskuuta. Hän raportoi Warner Musicin Pohjoismaiden markkinointijohtajalle Anders Lindbergille.

– Karoliina auttaa vahvistamaan Warnerin kansainvälisten labeleiden sekä Kööpenhaminan, Helsingin, Oslon, Tukholman ja Tallinnan kansainvälisten markkinointitiimien välistä yhteistyötä. Karoliinan luovuus, perusteelliset markkinointi- ja promootiotaidot, uteliaisuus uusia trendejä kohtaan sekä jatkuva intohimo musiikkiin ovat valtava mahdollisuus koko alueellemme, Anders Lindberg sanoo.

Karoliina Kanerva aloitti Warnerilla kansainvälisten artistien promootiopäällikkönä tammikuussa 2018 ja eteni tuotepäälliköksi 2019. Lokakuussa 2020 hänestä tuli kansainvälisen puolen markkinointipäällikkö.

– Olemme todella ylpeitä Karoliinan nimityksestä ja että saamme suomalaista musiikkialan huippuosaamista pohjoismaisen kansainvälisen markkinointitiimin johtotehtäviin. Hän on kolmen vuoden aikana osoittanut todella rautaista ammattitaitoa ja ollut tärkeässä roolissa breikkaamassa uusia kansainvälisiä tähtiä ensimmäisten maiden joukossa sekä vahvistamassa entisestään supertähtiemme asemaa Suomen markkinoilla. Olemme iloisia, että Karoliinan työn jälkeä tullaan näkemään nyt muissakin Pohjoismaissa, Warner Music Finlandin markkinointijohtaja Ramona Forsström jatkaa.

– Olen otettu ja kiitollinen mahdollisuudesta luoda yhä tehokkaampaa ja dynaamisempaa yhteistyötä sekä Pohjoismaiden välille että globaalisti alueen ulkopuolelle. Tiimiemme intohimo kasvattaa huomisen supertähtiä on jo nyt toiminut ponnahduslautana useille kansainvälisille menestystarinoille kuten Ava Maxille ja Robin Schulzille. Pohjoismaissa kytee hurja potentiaali ja odotan innolla, että pääsen tiimieni kanssa viemään alueemme tekemistä seuraavalle tasolle uusia ja innovatiivisia markkinointitoteutuksia soveltaen, Karoliina Kanerva iloitsee.

Lontoossa kauppatieteiden kandidaatiksi (erikoistumisaloina sekä Music Industry Management että Event Management) sekä Sveitsissä kauppatieteiden maisteriksi (International Finance) valmistunut Kanerva on ennen uraansa Warner Musicilla työskennellyt muun muassa kansainvälisissä tapahtumatuotannon johtotehtävissä esimerkiksi Formula 1 -maailmassa.

Lisätiedot: 
Ramona Forsström / Warner Music Finland
ramona.forsstrom@warnermusic.com