20.8.2021
TIPPA JULKAISI ODOTETUN UUDEN SINGLEN ”AAVEET”

Satutat mua -jättihitistään tunnettu ja Emma-ehdokkuudellakin huomioitu TIPPA julkaisi tänään 20.8. odotetun uuden singlen Aaveet. Artistin edellisestä julkaisusta on kulunut jo yli 1,5 vuotta ja alun perin keväälle 2020 suunnitellun albumin tekoprosessi on alkanut kokonaan alusta. Aaveet on artistin omien sanojen mukaan uusi alku ja tulevan albumin ensimmäinen single. Kappaleen tuotannosta vastaa aiemminkin TIPAn kanssa yhteistyötä tehnyt tuottaja Tido ja lukuisista hiteistään tunnettu Jurek.

Aaveet on biisi, jota oon hahmotellut jo pidemmän aikaa. Se syntyi viime talvena studiolla, kun aloin Tidolle näppäilee skebaa ja hymisemään tekstiä, jonka olin kaivanut kännykästä. Jurek ilmestyi ovenrakoon kuuntelemaan ja fiilas ja päätti hypätä mukaan sessareihin ja kaikki vaan jotenkin klikkasi. Tässä tuntee sen turhautumisen ja tuskan mitä viime vuodet on mulle ollu. Kaikki tuli niin nopeesti viime julkaisujen jälkeen ja itse kullakin karkasi vähän mopo käsistä. Tää kuulostaa mun mielestä uudelta alulta”, TIPPA kertoo.

Kuuntele Aaveet täältä!

Nyt jo yli 10 miljoonaa striimanneella Satutat mua -singlellään rockahtavamman ja herkemmän soundinsa vuonna 2018 esitellyt TIPPA on ihastuttanut uudella kitaravetoisella tuotannollaan. Satutat mua toi artistille ansaitusti uransa ensimmäisen Emma-ehdokkuuden Vuoden biisi -kategoriassa vuonna 2019. Satutat mua -kappaleen jälkeen TIPPA on julkaissut mm. yli kuusi miljoonaa striimanneen Roska silmäs (feat. JVG) sekä platinarajan rikkoneen Polta se pois -kappaleet.

Lataa uudet promokuvat täältä
Kuvaaja: Tuukka Koski

Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikkatiedustelut:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com