20.8.2021
ÖVERI JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN ALL IN

Etenee Recordsin huomiota herättäneisiin rap-tulokkaisiin lukeutuva Överi julkaisi tänään 20.8. uuden All in  -singlen ja sille musiikkivideon. Tyylikkään kappaleen takaa löytyy jälleen duon luottotuottaja Kim ”Chimbo” Mannilla.

”All in kertoo siitä, miten elämää voidaan verrata suureen uhkapeliin, jossa pelaajien on valittava omat korttinsa. Suurimpien riskien takaa löytyy suurimmat voitot, mutta unelmia ja tavoitteita ei voida välttämättä saavuttaa, jos ei ole valmis ottamaan riskejä. Kirjotimme ylös tuntemuksiamme siitä, miten aloittelevina artisteina meidän on jatkuvasti mietittävä seuraavaa siirtoa ja annettava kaikkemme työhön, jonka menestymisen takaamiseen ei löydy mitään valmista kaavaa. Kirjoitimme lisäksi siitä, että mihin elämä meidät voi mahdollisesti urallamme viedä, tulemme aina pysymään lojaalina kotikulmillemme ja pitämään mukana ne ihmiset, jotka ovat auttaneet ja tukeneet meitä alusta alkaen.

Kun saimme biisistä ensimmäisen demon valmiiksi, aloimme heti miettimään mahdollista musiikkivideota. Ideoimme yhdessä luottokuvaajamme Aaron Vuorilehdon kanssa elokuvamaisen juonen videolle ja lähdimme toteuttamaan visiota. Videolla esiintyy useita meidän lapsuudenystäviä sekä artistiystävämme Averagekidluke ja Yadi. Tämä on tuntunut tietynlaiselta paluulta juurille, koska teimme jälleen töitä saman porukan kanssa, jonka kanssa  teimme projekteja jo vuosia sitten”, Överi kertoo.

Katso All in -musiikkivideo täältä.

Parikymppisten Oskarin ja Migen muodostama Överi sainattiin Etenee Recordsille syksyllä 2020 julkaistuaan debyyttisinglensä Komeetta omakustanteisesti Youtubessa. Levytyssopimuksen myötä duo on julkaissut 4 singleä, joista viimeisimpänä kesäkuussa julkaistu Milanost Pariisiin feat. Averagekidluke. Tehokas duo työstää tiheään tahtiin musiikkia luottotuottajansa kanssa ja suunnittelee debyyttialbuminsa julkaisua.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Julian Riikonen

Överi:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikkatiedustelut:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com