17.8.2021
IDA PAUL & KALLE LINDROTH JÄÄHALLIN BLACK BOXISSA TOUKOKUUSSA 2022

Ida Paulin & Kalle Lindrothin Helsingin Jäähallin Black Box -konsertti perutaan syyskuulta 2021 – uusi keikkapäivä on 7. toukokuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiin.

Huippusuositun duon Ida Paulin & Kalle Lindrothin Helsingin Jäähallin Black Box -konsertti järjestetään ensi keväänä. Duon oli tarkoitus esiintyä uransa toistaiseksi isoimmassa konsertissa Helsingin Jäähallissa 10. syyskuuta, mutta pandemiatilanteen aiheuttamista yleisörajoituksista johtuen Black Boxin kaltaisen konsertin toteuttaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista.

Konsertti järjestetään Helsingin Jäähallin Black Boxissa 7. toukokuuta 2022.

”Tämä päätös konserttimme suhteen oli kaikkea muuta kuin helppo. Tärkeintä meille kuitenkin on se, että siinä vaiheessa kun uramme toistaiseksi suurin oma keikka tapahtuu, pääsevät kaikki lipun ostaneet paikalle turvallisin mielin. Keväällä siis nähdään—isommin kuin koskaan ennen. Suuret kiitokset kärsivällisyydestänne epävarmojen aikojen keskellä, emme pidä yhtäkään meidän kuuntelijaa itsestäänselvyytenä ja katsomme positiivisin mielin kohti tulevaa!”, Ida ja Kalle kommentoivat.

Lippuja kevään keikalle on vielä rajallinen määrä myynnissä Ticketmasterissa.

Ida Paul & Kalle Lindroth
Black Box, Helsingin Jäähalli
La 7.5.2022
Liput alk. 39,50€

Mikäli uusi konserttipäivä ei sovi, liput voi palauttaa 16.9. mennessä.

Ida Paul & Kalle Lindroth:
Instagram 
Facebook
warnermusiclive.fi/idapaul&kallelindroth

Lisätiedot: 
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Promoottori: 
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com