13.8.2021
TIËSTON UUDELLA KAPPALEELLA MUKANA SUOMALAISOSAAMISTA!

Grammy-palkittu Tiësto teki paluun jättimäisen The Business -hitin jälkeen! Uudella Don’t Be Shy -kappaleella on mukana kolumbialainen supertähti Karol G, jolle kappale on ensimmäinen julkaisu englannin kielellä!

Kappaleella on myös suomalaisosaamista, sillä Teemu Brunila on ollut mukana kirjoittamassa ja tuottamassa biisiä. Brunila kommentoi yhteistyötä seuraavasti “Tiësto on legenda ja oli mahtavaa tehdä musaa yhdessä, huipputyyppi. Oli lisäksi hienoa saada Karol G fiittaamaan ja vielä ensimmäistä kertaa englannin kielellä.”

Duo julkaisi myös upean musiikkivideon uudesta kappaleesta, jonka on kuvattu Miamissa. Videon ohjauksesta vastaa Christian Breslauer ja pääset katsomaan sen tästä!

DJ-tuottaja Tiësto tunnetaan massiivisista hiteistä kuten Wasted, Jackie Chan, Ritual ja viimeisimpänä The Business joka on striimannut Suomessa jo kultaa sekä viettäen myös 32 viikkoa virallisella radiolistalla!

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com