13.8.2021
METALLIJÄTTI TRIVIUM TIEDOTTI UUDESTA IN THE COURT OF THE DRAGON -ALBUMISTA

Viimeisen yli 20 vuoden ajan raskaan musiikin eturiviin itsensä raivannut Trivium tiedottaa ylpeänä uudesta pitkäsoitosta In The Court Of The Dragon, joka julkaistaan 8. lokakuuta. Albumin on tuottanut sekä miksannut Josh Wilbur ja se on nauhoitettu syksyllä 2020 Orlandossa. Yhtye julkaisi myös albumin tiedotuksen yhteydessä uuden kappaleen nimeltä Feast of Fire, jonka musiikkivideon pääset katsomaan tästä!

“Aina on se yksi kappale jota et odota, kun aloitat kirjoittamaan uutta albumia” sanoo yhtyeen basisti Paolo Gregoletto uudesta kappaleesta ja avaa bändin kappaleentekoprosessia seuraavasti “Se voi olla riffi, joka on kirjoitettu paikan päällä treenitilassa, lyriikka joka yhdistyy melodian kanssa tai Feast of Fire -kappaleen tapauksessa se oli suoraan demossa jonka Corey toi mukanaan. Olimme pitkällä esituotannon osalta Full Sailissa, kun päätimme yhdessä, että demossa oli jotain hyvää, mutta se voisi olla vieläkin parempaa. Tuottajallamme Josh Wilburilla oli muistiinpanoissaan: ‘Bridge on erikoinen, ehkä jopa niin erikoinen, että se tarvitsee oman kappaleensa.’ Revimme kappaleen palasiksi ja aloitimme uudestaan paikan päällä.” 

Gregoletto jatkaa Aloitimme tämän albumin tietäen, että meillä oli aikaa harkita kaikkea mitä tänä aikana tapahtui ja tarvittaessa voisimme aloittaa uudelleen, mikäli jokin ei tuntuisi oikealta, sillä kiertuetta ei ollut näköpiirissä.” 

“Minulla oli sanat ’Feast of Fire’ kirjoitettuna muistiinpanolistaani, johon yritän kerätä ideoita ennen nauhoittamista. Jotain lauseesta jäi mieleeni ja se tuntui puuttuvalta osalta tarinasta, jota yritimme kertoa tällä albumilla, huipputilanteelta ja todelliselta keskipisteeltä tarinalle.” Gregoletto kertoo.

“Kaikkien näiden vuosien jälkeen olen edelleen haltioissani siitä, kuinka kappale voi todella ilmestyä lähes tyhjästä ja viedä albumin paikkaan, jota et odottanut. Näitä hetkiä etsimme aina, kun teemme uutta levyä.”  hän lopettaa.

In The Court of The Dragon –albumin kappalelista:

”X”  

”In The Court Of The Dragon” 

”Like A Sword Over Damocles”  

”Feast Of Fire”   

”A Crisis Of Revelation”  

”The Shadow Of The Abattoir”   

”No Way Back Just Through”   

”Fall Into Your Hands”   

”From Dawn To Decadence”   

”The Phalanx”   

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com