12.8.2021
UUSIA NIMITYKSIÄ WARNER MUSIC FINLANDILLA

Warner Music Group on nimittänyt Mikko Mannisen Baltian alueen General Manageriksi. Aiemmin Warner Music Finlandin talousjohtajana ja Baltian liiketoimintajohtajana toimineella Mannisella on jatkossa Baltian liiketoimintavastuu kokonaisuudessaan. Uudessa roolissaan Manninen raportoi Nordic Vice President, MD Finland Niko Nordströmille. Baltian General Managerin roolinsa lisäksi Manninen vastaa myös Warner Music Finlandin taustaoperaatioista tittelillä Senior Director of Operations.

Mikko on innostava ja näkemyksellinen johtaja, joka on saanut meille tärkeän Baltian liiketoiminnan vahvaan nousuun. Hänen nimityksensä vahvistaa sitoutumistamme ja panostustamme hyvässä kasvussa olevien Baltian toimintojen kasvattamiseen jatkossakin, Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Niko Nordström sanoo. 

Lisäksi Warner Music Finland on nimittänyt aiemmin Head of Financial Controlin roolissa toimineen Tuomas Hämäläisen yhtiön uudeksi talousjohtajaksi. Hämäläinen raportoi roolissaan Manniselle sekä Nordic CFO Ivar Noerille. 

Tuomaksen laaja osaaminen, analyyttisyys ja pitkä linjan kokemus taloudesta luovat vahvan pohjan Suomen johtavan musiikkialan yhtiön talousjohtajana toimimiselle. Tuomas on erittäin pidetty kollega ja talouden asiantuntija, jonka johdossa yhtiön talous lepää vahvalla pohjalla, Mikko Manninen sanoo