9.8.2021
THE SECOND LEVEL ALLEKIRJOITTI MANAGEMENT-SOPIMUKSEN KANSAINVÄLISEN MICKSTER MANAGEMENTIN KANSSA

Suomalainen DJ-tuottaja The Second Level on allekirjoittanut management-sopimuksen hollantilaisen Mickster Managementin kanssa. Uusi management edustaa myös satoja miljoonia Spotify-striimeja kerännyttä Lucas & Steveä, DJ-duo, josta on muodostunut suurten kansainvälisten tanssimusiikkifestareiden vakiokalustoa. Mickster Managementiä vetää hollantilainen musiikkialan moniosaaja Mickelle Heijmans, jolla on vahva tausta Spinnin’ Recordsin kanssa.

The Second Levelin managerina on aiemmin toiminut Xtendedmusic Agency, jonka kautta artisti solmi viime vuonna levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa. Nouseva DJ-tuottaja on yksi Suomen lupaavimmista vientiartisteista: kappaleidensa miljoonien striimien ja toinen toistaan mielenkiintoisimpien yhteistöiden lisäksi hän on lämmitellyt David Guettaa Eestissä sekä esiintynyt yli 30 000 hengen yleisölle Helsingin Weekend Festivalin päälavalla.

The Second Levelin signaus on poikkeuksellinen Suomen mittakaavassa ja tarjoaa artistille erinomaiset mahdollisuudet päästä eteenpäin kansainvälisessä tanssimusiikki-skenessä. Odotamme mielenkiinnolla tulevia syksyllä julkaistavaa uutta musiikkia ja keikkoja myös Suomen päässä, kommentoi entinen manageri Sami Vepsäläinen (Xtendedmusic).

Lataa pressikuva täältä!
Kuvaaja: Marek Sabogal

The Second Level:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Promotion Manager
Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com