9.8.2021
PYRYTHEKID YLLÄTTI UUDELLA KAPPALEELLA JUURI ENNEN ALBUMINSA JULKAISUA

Rap-lupaus Pyrythekid julkaisee perjantaina odotetun toisen studioalbuminsa KID2, mutta yllätti faninsa julkaisemalla vielä yhden kappaleen viime yönä. Pysäyttävää tilitystä alusta loppuun oleva Pintaan on Pyrythekidin lyyrinen taidonnäyte.

Kappaleen kylkeen julkaistiin vaikuttava video, jonka on ohjannut Verneri Linna. Katso se tästä.

Vuoden alussa YleX:n Läpimurto 2021 -yleisöäänestyksen voittaneen Pyrythekidin ura on ollut nousukiidossa viime vuonna julkaistusta esikoisalbumista lähtien. Marraskuussa Gettomasan ja Axel Kalan kanssa julkaistu Monspin debyyttisingle Epäkohtelias pysyi lähes puoli vuotta Spotifyn top-50 listalla ja on striimannut platinaa.

Lisää biisit soittolistallesi ennakkoon tästä.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Verneri Linna

Seuraa Pyrythekidiä:
Spotify 
Instagram
warnermusic.fi/pyrythekid

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
Niko.kovasin@warnermusic.com