6.8.2021
SUOMEN SUOSITUIN RAP-DUO JVG JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN ’LIIKE ON LÄÄKE’

Suomen suosituin rap-duo JVG julkaisi tänään 6.8. uuden singlen Liike on lääke. Kappaleen ovat tuottaneet JVG:n taustalta jo pitkään löytyneet, mm. Ikuinen vappu -hitistä JVG:n kanssa palkitut tuottajat Eppu Kosonen ja DJPP.

Siistii päästä julkasee uutta musaa pitkästä aikaa. Halutaan tällä biisillä tuoda ihmisille hyvää fiilistä. Elämä on liikettä ja liike on lääkettä!”, JVG kuittaa.

Kappaleelle julkaistiin myös teemaan sopiva musiikkivideo. Teemu Heljon ohjaaman ja Niko Karlssonin käsikirjoittaman videon voi katsoa täältä.

JVG oli vuoden 2020 kuunnelluin artisti Suomen Spotifyssa jo toista vuotta putkeen. 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä, Jaren ja VilleGallen vuonna 2009 perustama yhtye on myynyt uransa aikana yli 300 000 albumia, voittanut 13 Emma ja 3 MTV European Music Awards -palkintoa, esiintynyt useamman kerran omalla loppuunmyydyllä Hartwall Arena -keikallaan sekä rikkonut lukuisia Spotify-ennätyksiä. Yhtyeen kappaleet Ikuinen vappu ja Tarkenee ovat kaikkien aikojen striimatuimmat suomenkieliset kappaleet. JVG:n viimeisin albumi, triplaplatinaa myynyt ja Vuoden pop -Emmallakin palkittu RATA/RAITTI -albumi julkaistiin kesäkuussa 2019.

JVG:n urasta on tekeillä myöhemmin julkaistava Vuodet ollut tuulisii -dokumenttielokuva. Taito Kawatan ja Miika Särmäkarin ohjaamassa elokuvassa tullaan näkemään ennen julkaisematonta materiaalia yhtyeen uralta vuoden 2011 ensisinglestä lähtien.

Lataa promokuvat täältä!  
Kuvaaja: Niko Karlsson

Seuraa JVG:tä:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/jvg

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi