30.7.2021
SILK SONIC SERENOI RULLALUISTELIJOILLE KESÄISELLÄ SINGLELLÄÄN ’SKATE’

Moninkertaiset Grammy-voittajat Bruno Mars ja Anderson .Paak julkaisivat silkkisen ja groovaavan uuden singlensä Skate. Kappale on jatkoa globaalille jättihitille Leave The Door Open, joka starttasi aiemmin keväällä supertähtien yhteisprojektin, joka kantaa nimeä Silk Sonic. Yhtyeen nimi on muusikkolegenda Bootsy Collinsin käsialaa.

Kappaleelle julkaistiin myös nostalginen kesäloma-fiilistä tihkuva musiikkivideo. Videon on ohjannut Bruno Mars ja Florent Déchard yhdessä Philippe Tayagin kanssa. Kultarajan Suomessakin ylittänyt yhtyeen debyyttisingle Leave The Door Open nousi Yhdysvaltain sinkkulistan kärkeen.

11-kertainen Grammy-voittaja Bruno Mars tunnetaan muun muassa hiteistään That’s What I like, 24K Magic, When I Was Your Man ja Treasure. Supertähti on julkaissut aikaisemmin kolme maailmanlaajuisesti menestynyttä studioalbumia 24K Magic (2016), Unorthodox Jukebox (2012) ja Doo-Wops & Hooligans (2010) sekä myynyt yli 130 miljoonaa albumia ja yli 173 miljoonaa singleä maailmanlaajuisesti. Hän esiintyi The 24K Magic World Tour -maailmankiertueella myös Suomessa vuonna 2017 ja esitystä tituleerattiin mediassa yhdeksi parhaimmista keikoista, joita Suomessa on koskaan nähty.

Viime vuonna parhaan R&B-albumin -ja R&B-esityksen Grammy-palkinnon voittanut Anderson .Paak tunnetaan kappaleista kuten Come Down, Tints, Heart Don’t Stand a Chance ja Trippy. .Paak on työskennellyt myös useiden alan huippunimien kanssa ja yhteistyötä on tehty muun muassa Kendrick Lamarin, Dr. Dren, Snoop Doggin, J. Colen ja André 3000:n kanssa. .Paakin Lockdown -kappale on ehdolla tulevassa Grammy-gaalassa parhaan musiikkivideon sekä parhaan melodisen rap-esityksen kategorioissa.

Kuuntele uusi single tästä!
Katso upea uusi musiikkivideo tästä!

Lataa promokuva tästä.

Silk Sonic somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube

Lisätiedot:
Karoliina Kanerva // Warner Music Finland
karoliina.kanerva@warnermusic.com