30.7.2021
MYSTEERIARTISTI S:SU JULKAISEE TOISEN SINGLENSÄ – 1+1-RAKKAUSLAULUSSA MUKANA HEVITEEMU

S:su on yksi Warnerin tuoreimmista sainauksista, ja häneltä kuullaan tänään 30. heinäkuuta kakkossingle 1+1. Kappaleen on tuottanut Heviteemu, joka myös feattaa kyseisellä biisillä.

1+1 on rakkauslaulu, joka syntyi Lapin yössä kesällä 2020. Aiemmin englanniksi laulanut s:su yllättyi itsekin, kuinka hyvältä kuulosti laulaessaan suomeksi. Ystävien tsempin ja kannustuksen myötä s:su rohkaistui tekemään biisin loppuun, ja lopputuloksena syntyi kaunis kappale, joka maalaa lämpimän kuvan kuulijan mieleen.

– 1+1 on ensimmäinen biisi, minkä oon ikinä kirjottanut ja laulanut suomeksi – ennen tätä ei ollut riimiäkään, mutta sitten kaveri pakotti mut kirjoittamaan biisin loppuun ja rohkaisi julkaisemaan tän. Nyt tää kaveri on mun avopuoliso. Ilman lapinreissua ei olisi elämänkumppania eikä suomenkielistä uraa, joten tää biisi on mulle todella tärkeä, s:su kertoo.

Kasvonsa vielä toistaiseksi peittävä s:su on arvoituksellinen, mielenkiintoinen artisti. Hän yhdistelee monipuolisesti ja luontevasti eri musiikin tyylilajeja ja on työstänyt eri genrejä hiphopista EDM:ään ja r’n’b:stä träppiin. S:su kuuntelee korealaista musiikkia ja ihailee edesmennyttä rap-artisti Lil Peepiä, jota hän pitää innoittajanaan.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Veeti Ossi

Seuraa s:sua:
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/ssu

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna Jousilahti / Warner Music Finland
anna.jousilahti@warnermusic.com