27.7.2021
ANTTI TUISKUN BAILANTAI-KONSERTIT JÄRJESTETÄÄN SYYSKUUSSA 2022

Antti Tuiskun Bailantai-stadionkonsertit perutaan syyskuulta 2021 – uudet keikkapäivät ovat 9. ja 10. syyskuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusiin konsertteihin.

Antti Tuiskun Bailantai-konsertit Helsingin Olympiastadionilla järjestetään syyskuussa 2022. Tuiskun oli määrä esiintyä odotetuilla keikoillaan 17. ja 18. syyskuuta 2021, mutta Bailantain kaltaisia jättikonsertteja ei ole mahdollista järjestää tämänhetkisten pandemiatilanteesta johtuvien yleisötapahtumarajoitusten puitteissa.

Uudet Bailantai-konsertit järjestetään Helsingin Olympiastadionilla 9. ja 10. syyskuuta 2022.

Uskoimme työryhmäni kanssa aidosti, että jo tänä syksynä koronatilanne olisi sellainen, että konsertit pystyttäisiin järjestämään. Vaikka tunnelin päässä näkyy välillä valoa, tulee syyskuu 2021 tämän kokoluokan konserteille liian aikaisin. Haluamme olla varmoja, että kun jättikonsertit järjestetään, jokainen voi keskittyä nauttimaan tajunnanräjäyttävästä show’sta ja hienosta tunnelmasta sen sijaan, että tarvitsisi tuntea epävarmuutta ja mahdollista pelkoa. Olen myös päättänyt, että kesän festariesiintymisten jälkeen palaan keikoille alkuvuodesta 2022. Keikkojeni livetuotanto on niin suuri kokonaisuus, että ei ole mahdollista lyhyellä varoitusajalla karsia työpanoksesta, visuaalisuudesta tai mistään taiteellisuuteen liittyvästä. Haluan saatella teidän eteenne visiomme kaikessa loistossaan ja kokoluokassaan ilman mahdollisia kompromisseja. Pyydän siis vielä kerran kärsivällisyyttä. Se, että kuljette mukana, jaksatte odottaa ja luotatte tulevaan, on minulle itselleni äärimmäisen suuri voimavara. Kolmas kerta toden sanoo, Antti Tuisku kommentoi.

Syyskuun Bailantai-konsertteihin jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille. Lippuja molempiin konsertteihin on saatavilla www.lippu.fi/bailantai.

Antti Tuisku – Bailantai
Olympiastadion, Helsinki
pe 9.9. ja la 10.9.2022
Liput alk. 49,90€
www.bailantai.com

Mikäli uudet konserttipäivät eivät sovi, liput voi palauttaa 26.8.2021 mennessä.

Antin somet
Instagram 
Facebook
Tiktok
www.warnermusiclive.fi/anttituisku

Lisätiedot: 
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Konserttien promoottori: 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com