23.7.2021
ANNE-MARIE JULKAISI UUDEN ALBUMIN NIMELTÄ THERAPY

Briteistä ponnistava supertähti Anne-Marie julkaisi odotetun toisen studioalbuminsa. Therapy -nimeä kantavalta levyltä on aikaisemmin julkaistu muun muassa kappaleet Don’t Play, Our Song, Way Too Long ja Beautiful.

Albumin myötä tänään julkaistiin myös fanien puolesta odotetuin kappale, Kiss My (Uh Oh), jolla mukana on supersuosittu brittiyhtye Little Mix! Kappaleella samplataan 2000-luvun alun Lumideen R&B-klassikkoa Never Leave You (Uh Oh). Kappaleesta julkaistiin myös upea musiikkivideo, jonka pääset katsomaan tästä! 

Therapy -albumin kappalelista:

1.    X2
2.    Don’t Play (KSI & Digital Farm Animals)
3.    Kiss My (Uh Oh) (Little Mix)
4.    Who I Am 
5.    Our Song (Niall Horan)
6.    Way Too Long (Nathan Dawe & MoStack)
7.    Breathing
8.    Unlovable (Rudimental)
9.    Beautiful
10.  Tell Your Girlfriend
11.   Better Not Together
12.  Therapy

Anne-Marie on kirjoittanut uuden albumin yhdessä Max Martinin, Kamillen, MNEKin, Rayen, TMS:n, Blake Slatkinin, Ed Sheeranin, Nathan Dawen ja Plestedin kanssa. Albumin tuotannosta vastaa Mojam, Fred Ball, TMS ja Blake Slatkin. Anne-Marie on noussut kansainväliseksi supertähdeksi muun muassa platinaa Suomessakin striimanneilla singleillään Friends ja 2002, sekä yhdessä Lauv:n kanssa julkaistulla hitillä fuck, i’m lonely!

Lataa promokuvat tästä!

Anne-Marie somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com