20.7.2021
COLDPLAY JULKAISEE ALBUMIN MUSIC OF THE SPHERES 15. LOKAKUUTA

Coldplay tiedotti tänään julkaisevansa kauan odotetun uuden albumin Music Of The Spheres. Bändin yhdeksäs studioalbumi on ulkona 15. lokakuuta.

Bändi tiedotti Max Martinin tuottamasta albumista Instagramissa käsinkirjoitetun viestin ja YouTubessa julkaistun trailerin kautta. Traileri näyttää animoidun kosmisen matkan läpi albumin planetaarisen kansitaiteen yhdistettynä pieniin pätkiin albumin kahdestatoista kappaleesta. Bändin käsinkirjoitettu viesti näytti myös vihjaavan tulevasta scifi-teemasta lauseella “Jokainen on avaruusolio jossain”. Voit katsoa trailerin tästä ja lukea bändin viestin tästä.

Coldplay julkaisi tulevan Music Of The Spheres -albumin ensimmäisen singlen Higher Power toukokuussa, ja sitä on striimattu yli 160 miljoonaa kertaa. Bändin tänään julkaisema viesti paljasti uuden Coloratura-kappaleen julkaistavan jo tulevana perjantaina, jota seuraa uusi single syyskuussa. Bändi paljasti myös tulevan albumin kappalelistan, jossa viisi kappaletta kahdestatoista on esitetty emojeina.

Music Of The Spheres -albumin kappalelista:

?
Higher Power
Humankind


Let Somebody Go
❤️
People Of The Pride
Biutyful 
?
My Universe
♾️
Coloratura

Music Of The Spheres -albumi on ennakkotilattavissa täältä.

Coldplay perustettiin Iso-Britanniassa vuonna 1996, kun yhtyeen jäsenet Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion ja Chris Martin tutustuivat toisiinsa opiskellessaan Lontoossa. Yellow -hitillä kansainväliseen suosioon ponnahtanut yhtye on nykyään yksi maailman menestyneimpiä ja kappaleet ovat striimanneet Suomessakin moninkertaista platinaa sekä viihtyneet radiolistan kärjessä. Kahdeksalta studioalbumilta löytyvät muun muassa klassikot Yellow, Clocks, Fix You, Paradise, Viva La Vida sekä A Sky Full Of Stars. Yhtyeen palkintokaapista löytyy lähes jokainen arvostettu musiikkipalkinto, mukaan lukien seitsemän Grammy -palkintoa.

Promokuvat löydät täältä!

Coldplay somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
YouTube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com