16.7.2021
UUSI FANTASIA JULKAISI UUTTA MUSIIKKIA YLI KYMMENEN VUODEN TAUON JÄLKEEN!

Street Kobran, Vilunki 3 000:n ja Ercolan muodostama Uusi Fantasia julkaisi tänään uuden Kuuletko? -nimisen singlen, jolla laulaa Lassi Valtonen. Kuuntele uunituore kappale täältä.

Uusi Fantasia on aina uusi. Nyt uusi muusi duusi. Sekoitettuna, muussattuna. Uunissa, soosin kanssa! Valtonen on sotkettu soppaan, suolaa on suputeltu, Lassi on kokki. Eläköön uusi muusi duusi ja Lassi Valtonen, bändi ilakoi uutta biisiään.

Kotimainen elektroninen yhtye Uusi Fantasia julkaisi edellisen albuminsa vuonna 2010. Levyltä löytyy mm. Freemanin kanssa tehty kappale Liian myöhään, joka soi aikoinaan ahkerasti radioissa. Esikoisalbuminsa norjalaiselle Telle-levymerkille vuonna 2004 tehnyt Uusi Fantasia levyttää nykyään Warner Music Finlandin sateenvarjon alla toimivalle Etenee Recordsille.

Komppanian päällikkö DJPP teki päätöksen, että joukkojen on liikuttava eteenpäin. Eteneminen aloitettiin samantien, rivit laitettiin jiiriin! Pitkään reservissä olleet miehet hälytettiin ja suora toiminta Uusi Fantasia -leirissä alkoi siitä, mihin taistelu jäi vuoden 2010 Flow-festareilla, yhtye kommentoi aktivoitumistaan.

Katso uusi musiikkivideo täältä!
Lataa promokuvat täältä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com