16.7.2021
MONSPIN NUORI RAP-VIENTILUPAUS AVERAGEKIDLUKE JULKAISI UUTTA MUSIIKKIA

Monspin nuori rap-vientilupaus Averagekidluke julkaisi tänään neljännen Monsp/Warner Music Finland -singlensä Wrote a Song. Kappaletta on ollut Averagekidluken kanssa kirjoittamassa Kim Mannila, joka on artistin edellisten kappaleiden tapaan tuottanut tämänkin. Suomalais-yhdysvaltalainen artisti valmistelee parhaillaan tiiminsä kanssa ensimmäistä mixtapeään syksyksi.

Kirjoitin ”Wrote a Song” kun palasimme tyttöystäväni kanssa yhteen. Mun oli ollut vaikeaa perustella itselleni miksi jätin hänet alkujaan. Vakuutin itselleni, että teoissani ei ollut mitään väärää ja syytin ”henkilökohtaisia vaikeuksia” joiden olemassaolosta olin vakuuttanut itseni. Kirjoitin muutama viikko eron jälkeen ”How Can I Love You” -kappaleen, jota ei ole vielä julkaistu. Kappaleessa kerron kuinka en voinut rakastaa häntä, sillä en rakasta itseäni, Averagekidluke kertoo.

Kirjoitettuani How Can I Love You -biisin palasimme yhteen ja aloin miettiä tekojani ja syitä niiden takana. Ymmärsin reflektion kautta, ettei egoni vain ollut kestänyt sitä, että olin väärässä ja toiminut väärin. Halusin korjata ”How Can I Love You” -biisin tekemällä uuden kappaleen. Wrote A Song -sinkussa kerron sen, miten kaikki oikeasti meni – ilman ylpeyden aiheuttamaa sensurointia, artisti kertoo kappaleen synnystä.

Soundcloudista bongattu Averagekidluke on Monspin ja Warner Music Finlandin yhteissainaus. 19-vuotiaalle artistille mahdollistettiin pääsy studiolle, eikä hän ole sieltä sittemmin poistunutkaan kuin ainoastaan kouluun – joka sekin on nyt ohi. Averagekidluke on tehnyt vahvalla flow’llaan ja melodisella räpillään vaikutuksen musiikkialan ihmisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja häntä tullaan pian kuulemaan feat-artistina julkaisuilla Suomen ulkopuolella. Lisäksi Luke on tehnyt yhteistyötä usean kansainvälistä uraa tekevän tuottajan kanssa, kuten Evertime (Lil Tecca) ja MVAbeats (Lil Skies, Young Thug, DaBaby), ja featannut suomalaisen Överi-yhtyeen tuoreimmalla singlellä Milanost Pariisiin.

Kuuntele Wrote a Song tästä! 

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Matias Jalmari

Seuraa Averagekidlukea:
Spotify 
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
Kimmo.sundstrom@warnermusic.com