9.7.2021
NORJALAINEN DJ MINUS MANUS JULKAISI JÄLLEEN TARTTUVAN DANCEHITIN

Warner Music Finlandille sainattu norjalainen DJ-tuottaja Minus Manus julkaisi tänään uuden tanssikappaleen Itsy Bitsy Spider. Kappale on oikea Pohjoismainen taidonnäyte, sillä suomalaisen levy-yhtiön ja A&R:n lisäksi singlellä ovat mukana ruotsalaiset DJ-tuottajat B3nte ja Mike Emilio sekä norjalainen laulaja Oda Loves You.

– B3nte lähetti biisi-idean jonkin aikaa sitten. Melodiat ja yleinen fiilis oli aika tumma ja jopa aavemainen – tuntui kuin hämähäkkejä olisi ryöminyt kaikkialla ympärilläni kun kuulin kappaleen. Kirjoitimme Oda Loves Youn kanssa lyriikat tarinaksi toksisesta parisuhteesta. Kirsikkana kakun päälle saimme vielä Mike Emilion mukaan tuotantoon, ja lopputulos hipoo täydellisyyttä, Minus Manus kommentoi.

Minus Manus on kerännyt tuottamillaan ja kirjoittamillaan kappaleillaan jo yli 1,5 miljardia striimiä maailmanlaajuisesti. Artistin vaikutteita Euroopan musiikkimarkkinaan ei voi olla huomioimatta: hän on muun muassa ollut kirjoittamassa ja tuottamassa Alan Walkerin massiivisia kansainvälisiä hittejä kuten Sing Me To Sleep ja Lily.

Toinen kappaleen ruotsalaisista edustajista, nuori DJ-tuottaja B3nte, nousi tanssiskenen tietoisuuteen vuonna 2015 julkaistuaan yhteiskappaleen ”The Spook” alan huippujen KSHMR ja Basskillersin kanssa. Mike Emilio puolestaan on kerännyt jo yli 25 miljoonaa striimiä suositun I Follow Rivers -singlen remakellä. Yhteensä artisteilla on lähes 4 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa.

Lataa pressikuvat täältä!

Minus Manus:
Instagram
Spotify

Lisätiedot:
Emma Hynnä / Promotion Manager
Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com