8.7.2021
KIEHTOVA TUORE ARTISTI TOIVONEN JULKAISEE UUDEN SINGLEN TÄNÄ YÖNÄ

Koskettavat lyriikat sekä melankolisen soundin musiikissaan yhdistävä TOIVONEN julkaisee tänä yönä uuden singlen J. Karjalaisen Hän. Kappale kertoo siitä, kun haluaa asettua aloilleen ja löytää haaveilemansa sielunkumppanin. TOIVONEN kuvailee kappaletta näin:

– Kappaleessa päähenkilö löytää itsensä juhlista ilman avecia ja huomaa olevansa salaa hiukan kateellinen toisten yksitoikkoisesta, mutta kuitenkin kumppanin ja halauksia sisältävästä elämästä. Rehellisesti täytyy sanoa, että oon enemmän kuin kerran ajatellut, että ”olispa mullakin joku”.

TOIVONEN on alunperin Orimattilasta kotoisin oleva lahjakas laulaja-lauluntekijä, jonka debyyttisingle Ei satu enää julkaistiin viime lokakuussa. Artisti kirjoittaa ja säveltää kaikki biisinsä itse. Kappaleissa käsitellään omakohtaisia kokemuksia ja rankkojakin aiheita ja niissä kuuluu vaikutteet kotimaisilta yhtyeiltä kuten Eppu Normaalilta sekä Leevi and the Leavingsilta, mutta musiikkiin on ammennettu myös kansainvälisistä rockilmiöistä.

TOIVONEN:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/toivonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com