2.7.2021
RAP-LUPAUS NEBI JULKAISI TÄNÄÄN TOISEN SINGLENSÄ ”KOKONAA” BABYFACEN KAUTTA

Babyfacelle sainattu, aiemmin omakustanteisesti musiikkia julkaissut turkulainen rap-artisti Nebi julkaisi tänään 2.7. uuden singlen Kokonaa. Monipuolinen lahjakkuus Nebi tuottaa itse omat kappaleensa ja vastaa niin ikään myös tämän sinkun tuotannosta.

Tein tän kappaleen yksin himassa tunnepäissäni. Kappale kertoo siitä, kun oot jonkun ihmisen kanssa semmosessa tilanteessa, että teillä molemmilla on menneisyyttä ja tunteita toisia kohtaan ja haluatte yrittää vielä, mutta kaikki ei mene niin kun pitäisi menneiden asioiden ja tapahtumien johdosta”, Nebi kertoo.

Kuuntele uusi single täältä!

Nebi tulee musikaalisesta perheestä, joten musiikki on ollut hänellä läsnä läpi elämän. Nebi soitti rumpuja 5-vuotiaasta teinivuosiin, jonka myötä kiinnostui myös biittien tekemisestä ja tuottamisesta. Tuottamisen kautta hän tajusi omaavansa lyyrisiä kykyjä ja innostui myös räppäämään. Nebi työskentelee lähes täysin itsenäisesti ja tuottamisen lisäksi myös miksaa omat kappaleensa. Omien biisiensä lisäksi Nebi on tuottanut musiikkia myös muille aloitteleville rap-artisteille.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Andrei Kipahti

Nebi Instagramissa
Nebi Spotifyssa

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface Music & Publishing, Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com