2.7.2021
CLEDOS JULKAISI 6 TÄYSIN UUTTA KAPPALETTA – MUKANA LANCEY FOUX, WILLIAM, MELO & DAVI

Suomalaisen rap-kentän seuratuimpiin tekijöihin lukeutuva Cledos julkaisi tänään perjantaina KAZAMA-kokonaisuuden, joka sisältää 6 täysin uutta kappaletta. EP:llä feattaavat brittiläisartisti Lancey Foux ja tämän hetken kiinnostavimpiin suomirap-nimiin kuuluvat william, MELO ja DAVI. EP:n tuotannosta vastaa Cledoksen kanssa pitkään yhteistyötä tehnyt Fractious Frank. Goodjoblarry on tuottanut EP:n fokusbiisin RING RING (feat. william).

KAZAMA-EP:n biisilista:

1.    1 MILLI
2.    RING RING (feat. william)
3.    NORSU (feat. Lancey Foux)
4.    MÄTRIX (feat. MELO)
5.    ROMEO
6.    ALL IN (feat. DAVI)

Cledoksen omintakeinen soundi, persoonallinen tyyli ja itsevarmuutta huokuva karisma ovat tehneet hänestä yhden suomalaisen rap-kentän edelläkävijöistä. Energisestä esiintymisestään ja esimerkiksi kappaleistaan Made in Italy, KYSYMYS ja KILO tunnettu artisti julkaisi listaykköseksi nousseen ja platinarajan ylittäneen CEISSI-debyyttialbuminsa ja samannimisen lyhytelokuvan elokuussa 2020. Kokonaisuus toi artistille ehdokkuuden Emma Gaalan Vuoden artisti -kategoriassa. Aikaisempina vuosina Cledos on huomioitu Vuoden tulokas- ja Vuoden rap/r’n’b -ehdokkuuksilla.

Cledos nosti tekemisensä täysin uudelle tasolle tänä keväänä, kun hänen ja mm. Emma Gaalassa pöydän tyhjentäneen BEHMIn yhteisjulkaisu Life (Sun luo) nousi kaikkien huulille. Nyt jo platinarajaa lähentelevä kappale pysyi pitkään Spotifyn ykkösijalla ja nousi lukuisten radiokanavien soittolistoille. Cledos on myös ollut viime aikoina isosti esillä McDonald’s-ravintolaketjun kanssa tehdyn maanlaajuisen yhteistyönsä tiimoilta. Kampanjaan on sisältynyt McDonald’s-ravintoloista saatava Cledos-nimikkoateria ja yhteistyötä on markkinoitu laajalti mm. televisiossa. Yksikään suomalainen artisti ei ole aiemmin tehnyt samanlaista yhteistyötä McDonalds’in kanssa.

Lataa promokuvat täältä!

Seuraa Cledosta:
Instagram
Spotify
Tiktok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface Music and Publishing, Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com