25.6.2021
ED SHEERAN TEKI PALUUN – BAD HABITS ULKONA NYT

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Ed Sheeran julkaisi odotetun Bad Habits -singlen! Uudesta kappaleesta julkaistiin samalla myös David Meyersin ohjaama upea musiikkivideo, jossa näemme Sheeranin alter ego -vampyyrihahmona. Videon pääset katsomaan tästä!

Sheeran on pysytellyt poissa valokeilasta päätettyään ennätyksellisen kaksi vuotta kestäneen Divide-kiertueensa, jonka jälkeen perheeseen syntyi myös esikoistytär. Nyt Sheeran tekee virallisen paluun euforisella Bad Habits -singlellä. Hän on kirjoittanut ja tuottanut kappaleen yhdessä pitkäaikaisten kollegoiden Johnny Mcdaidin (Shape of You) ja FRED:in (No. 6 Collaborations Project) kanssa. Sheeran työstää tällä hetkellä myös uutta albumia.

“Tuntuu hyvältä tehdä paluu uuden singlen kanssa. Halusin, että Bad Habits -videolla leikitellään mielikuvituksellisesti tapojen luonteella, joten päädyin vampyyreihin. Oli todella hauskaa päästä sisään rooliin, lukuun ottamatta korkeita paikkoja (joka ei ollut niin hauskaa). Nauttikaa x” – Sheeran kommentoi uutta singleään.

Ed Sheeran esiintyy tänään TikTokin UEFA Euro 2020 -showssa! Esityksen on ohjannut Sheeranin pitkäaikainen yhteistyökumppani Emil Nava. Esitys lähetetään kello 23:00 alkaen Sheeranin TikTok-tililtä ja fanien lempikappaleiden lisäksi tullaan myös kuulemaan ensimmäinen live-esitys Bad Habits -kappaleesta!

Ed Sheeran on kiistatta yksi aikakautemme merkittävimmistä artisteista. Sheeranin musiikki yhdistelee ajatuksia herättävää laulunkirjoitusta, universaalia pop-musiikkia sekä monen eri genren vaikutuksia. Sheeranin musiikki ei puhuttele pelkästään täydellisesti yleisöään, vaan se rikkoo myös sukupolvirajoja. Useita ennätyksiä Suomessa rikkonut supertähti esiintyi Malmin lentokentällä heinäkuussa 2019, jonne hän keräsi yli 100 000 suomalaista katsojaa peräkkäisinä päivinä. Tämä on enemmän, mihin yksikään artisti tai yhtye on Suomessa koskaan aikaisemmin pystynyt.

Promokuvat löytyvät täältä!

Ed Sheeran somessa:
Facebook
Instagram
Tiktok
Spotify
Youtube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com