24.6.2021
MADBOIALI JULKAISEE UUDEN SINGLEN YHDESSÄ BLACFLACON KANSSA

Viime vuonna Babyface-levymerkille kiinnitetty valovoimainen artisti Madboiali julkaisee uuden singlen En mä tiiä yhdessä Blacflacon kanssa huomenna 25.6. Blacflaco on kiinnostava nuori artisti, joka tunnetaan mm. Elastisen ja IBEn kanssa keväällä julkaistusta, Spotifyn kakkoseksikin nousseesta WEST SIDE BABY -kappaleesta. Juhannusaattona julkaistava En mä tiiä on täydellinen tanssibiisi keskikesän juhlintaan. Kappaleen on tuottanut IGF ja sille julkaistaan samaan aikaan kesäinen musiikkivideo.

En mä tiiä syntyi ennätysajassa. Piti valita seuraava sinkku ja mulla oli paljon vaihtoehtoi, mut mikään niistä ei tuntunu oikeelta. Tiesin vaan, et halusin jotain uutta ja et jos pääsisin Flacon kaa studioon niin saatais varmasti tehtyy yhdessä bangeri. Koodasin sille ja se tuli heti paikan päälle. Mentiin vuorotellen mikin eteen fiilistelee ja tää biisi syntyi. Heti, ku saatiin biisi valmiiksi, tiesin et tän on oltava seuraava sinkku.

Mun ja Flacon kemia on jotain muuta ja se on varmaan mun lempiartisti, jonka kaa tehdä yhteistyötä – saadaan aina jotain hulluu yhdessä tehtyä ja meil on paljon myös lisää tulossa. Tehtiin esimerkiksi sen projektille myös yks biisi”, Madboiali kertoo.

Syyskuussa 2020 Mielentila-debyyttialbuminsa omakustanteisesti julkaissut Madboiali on lahjakas artisti, jonka musiikissa sekoittuu luontevasti pop-, hiphop-, afropop- ja r’n’b-vaikutteet. Madboiali ei halua lokeroida musiikkiaan yhteen lokeroon, vaan rikkoo rohkeasti rajoja ja tavoittelee kunnianhimoisesti radiomenestystä ja isoja areenoita.

Lataa promokuvat täältä! 
Kuvaaja: Matias Jalmari

Madboiali Instagramissa 
Madboiali Spotifyssa

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Tino Pirttioja / Skorpioni Live
tino@skorpioni.live