23.6.2021
REINO NORDIN JULKAISEE UUDEN KESÄISEN SINGLEN JUHANNUSAATTONA

Viime syksynä suositussa Vain elämää -ohjelmassa hurmannut Reino Nordin julkaisee perjantaina 25. kesäkuuta uuden kesäisen singlen Mehiläinen kukkaan. Kappale on oodi kesälle ja lämpimille kesäöille, sekä sille fiilikselle kun kaikki puhkeaa kukkaan ja kylmä harmaa pimeä vaihtuu väriloistoon ja huumaavaan hedelmällisyyden tuoksuun.

– Pitkästä aikaa tuli fiilis tehdä kesäbiisi. Minusta tuli myös tänä kesänä mehiläisfarmari joten osittain kappale on omistettu kaikille maailman elämää ylläpitäville pörriäisille, Reino kuvailee kappaleen syntyä.

Emma-palkitun Reino Nordinin uran viime vuodet ovat olleet menestyksekkäitä: kultaa ja jopa moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien lisäksi hän on saanut upean vastaanoton keikoilla ja esiintynyt niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin festareiden päälavoillakin. Hänen tunnetuimpia biisejään ovat muun muassa Antaudun, Puhu vaan, Kato mua silmiin, Kosketa, Kyynelten virta, Cara mia ja Veitsenterällä.

Lataa tuoreet promokuvat täältä
Kuvaaja: Vilma Töyräs

Reino Nordin:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/reinonordin

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Management: 
Peppi Puljujärvi
peppi.puljujarvi@gmail.com