21.6.2021
DANNY LAULAA UUDELLA SINGLELLÄÄN LAPSENLAPSELLEEN

Legendaarisen Dannyn uusi single Liian aikuinen julkaistaan 25. kesäkuuta. Artisti haluaa omistaa Janne Rintalan tekemän vauhdikkaan kappaleen lapsenlapselleen.

Laulu jatkaa Dannyn uuden materiaalin vakavaa linjaa, mutta tällä kertaa hieman kevyemmällä poljennolla. Napakan tuotannon takana on edellisen singlen tapaan Mökkitie Recordsin Timo Ruokola.

Kappaleessa on mukana keskeisiä elämänviisauksia ohjeeksi lapselle, mutta ne sopivat varmasti hyvin ohjeiksi elämään meille kaikille. Teimme Janne Rintalan kanssa kappaleen tyttärenpojalleni, mutta laulan sen kaikille maailman lapsenlapsille, Danny sanoo.

Keväällä 2021 Danny solmi sopimuksen Mökkitie Recordsin kanssa ja osallistui Uuden Musiikin Kilpailuun kappaleella Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua.

Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen, taiteilijanimeltään Danny, on suomalaisen viihteen uranuurtaja. Hän on mies joka toi show’n Suomeen. Danny on tehnyt musiikkia jo seitsemällä vuosikymmenellä – hänen ensimmäinen levytyksensä East Virginia oli The Islandersin kanssa Scandia-Musiikille keväällä 1964. Vuosikymmenten varrella Danny on työstänyt musiikkia Suomen parhaiden tekijöiden kanssa: Lasse Mårtenssonin, Juha Vainion, Esko Linnavallin, Jaakko Salon, Veikko Samulin, Pertsa Reposen, Jukka Kuoppamäen, Vexi Salmen, Kassu Halosen, Esa Niemisen… Dannyn suurimpia hittejä ovat muun muassa Kauan, Kesäkatu, Vähän ennen kyyneleitä, Tuuliviiri, Kuusamo, Tahdon olla sulle hellä, Amarillo, Tämä taivas, tämä maa sekä uusimmat hitit Don Juan ja 7300 päivää.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com