18.6.2021
ANTTI KETONEN JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN UPEAN SINGLEN

Upeasta tulkinnastaan ja isoista hittikappaleistaan tunnettu Antti Ketonen julkaisi tänään uuden singlen Maa joka kantaa. Ketonen on sanoittanut ja säveltänyt kappaleen yhdessä Johannes BrotheruksenJarkko Niirasen sekä Jonas Olssonin kanssa.

-Biisien kirjoittamisesta on tullut minulle yksi ilmaisukeino. Lähdin purkamaan tähän biisiin tuntemuksia viimeisen vuoden ajalta. Mikä meitä kannattelee silloin kun elämä haastaa ja koko maailma etsii itseään? Näin syntyi voimalaulu Maa joka kantaa. Se muistuttaa meitä rakkaudesta, joka pitää meidät turvassa jokaisena hetkenä, Antti kuvailee kappaleen syntyä.

Kuuntele kappale ja katso Ville Juurikkalan ohjaama video.

Olisitpa sylissäni -esikoissinglestään tunnettu Antti Ketonen valmistelee parhaillaan uutta albumiaan. Tulevalta levyltä on jo julkaistu kappaleet Jos sua ei huomenna ois, Me mennään tän läpi sekä Tähän matkaan tarvitaan kaksi. Debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin toukokuussa 2019. Nimikkolaulu oli vuoden 2018 soitetuin kappale radioissa ja albumi ylitti kultalevyrajan elokuussa 2019.

Lataa tuoreet promokuvat tästä.
Kuvaaja Katja Tamminen

Antti Ketonen:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/anttiketonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com