16.6.2021
MAISIE PETERS ON ED SHEERANIN LEVY-YHTIÖN TUOREIN KIINNITYS!

Monien medioidenkin ylistämä brittiläinen poplupaus Maisie Peters julkisti eilen isoja uutisia sosiaalisessa mediassaan. Peters on kiinnitetty Ed Sheeranin omistamalle Gingerbread Man Recordsille ja julkaisee debyyttialbuminsa 27. elokuuta. You Signed Up For This -nimeä kantavan albumin uusi single Psycho julkaistaan 2. heinäkuuta ja kappaleen Peters on kirjoittanut yhdessä Sheeranin ja Steve Macin kanssa. Albumin debyyttisingle John Hughes Movie julkaistiin aiemmin tänä vuonna ja globaalisti sitä on striimattu jo yli 11 miljoonaa kertaa!

Peters on viimeisen kolmen vuoden aikana työstänyt albumin kappaleita Lontoossa, Los Angelesissa ja Nashvillessä isojen nimien kanssa. Albumin kappaleita ovat olleet työstämässä muun muassa Ed Sheeran, Steve Mac, Fred again.., Johnny McDaid, Miranda Cooper sekä tuottajat Joe Rubel, Afterhrs, Rob Milton ja Brad Ellis.

“Kiinnitys Gingerbreadille on unelmien täyttymys. Vartuin Edistä inspiroituneena ja häntä kunnioittaen, kuten moni muukin 13-vuotias, joka kuuli Lego Housen ensimmäistä kertaa. On ihmeellistä ja vaikeaa uskoa, että minä 21-vuotiaana voin kutsua Ediä ja koko Gingerbreadin väkeä ystäviksi, perheeksi ja elämänikäisiksi mentoreiksi.

Olen innoissani You Signed Up For This -albumista. Se todella on elämäni (joskin ei kovin pitkän sellaisen) työ ja ylpein saavutukseni: Se on lempialbumini ehkä koskaan ja vaikka saatankin olla puolueellinen, niin toivon todella, että albumi saavuttaa monia ja siitä tulee monien muidenkin ihmisten lempialbumi. Kaikki tämä merkitsee äärettömän paljon enkä vaihtaisi tätä mihinkään.” – Maisie Peters kommentoi kiinnitystä uudelle levy-yhtiölle sekä uutta albumia.

Sheeran kertoi kiinnityksestä seuraavanlaisesti: “Olen innoissani kun saan kertoa, että olen sainannut upean Maisie Petersin Gingerbread Man Recordsille. Hän on todella erityinen artisti, joka puskee tarinankerrontaansa jatkuvasti uusiin suuntiin. Meillä oli muutama loistava biisinkirjoitussessio yhdessä ja siitä lähtien tiesin, että haluan työskennellä hänen kanssaan. En malta odottaa kuulevani hänen debyyttialbuminsa.”

You Signed Up For This albumin kappalelista:

1.    You Signed Up For This
2.    I’m Trying (Not Friends)
3.    John Hughes Movie
4.    Outdoor Pool
5.    Love Him I Don’t
6.    Psycho
7.    Boy
8.    Hollow
9.    Villain
10.    Brooklyn
11.    Elvis Song
12.    Talking To Strangers
13.    Volcano
14.    Tough Act

Peters nousi julkisuuteen vuonna 2015 Youtube-videoidensa ansiosta. Hän on ehtinyt uransa aikana julkaisemaan monia singlejä ja näistä tunnetuimpia ovat muun muassa Worst Of You, Favourite Ex sekä Place We Were Made.

Promokuvat löytyvät täältä!

Maisie Peters somessa:
Facebook
Instagram
Tiktok
Spotify
Youtube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com