11.6.2021
WARNER MUSIC FINLANDILLE SAINATTU VENÄLÄINEN DJ-DUO MATISSE & SADKO JULKAISI KESÄBÄNGERIN

Kansainvälistä menestystä saavuttanut dj-tuottajaduo Matisse & Sadko kuuluu Warner Music Finlandin tuoreimpiin vientiprojekteihin. Vietettyään koko kevään studiolla yhtye julkaisee kesähitin juuri oikeaan aikaan. OK (feat. Lovespeake) -singlellä kuullaan norjalaista laulaja-lauluntekijää Lovespeakea, joka tunnetaan parhaiten yhteistyöstään Ava Maxin, David Guettan ja Alan Walkerin kanssa.

Vietimme lukemattomia tunteja studiolla keväällä haaveillen kesähitin luomisesta. Halusimme kesäfiilistä huokuvan kappaleen, jota voit kuunnella matkalla rannikolle: aurinkoa, lämpöä, hyvää fiilistä sekä raikastavia cocktaileja. Olimme erittäin fiiliksissä, kun Lovespeake liittyi joukkoomme lisäten laulunsa taian kappaleeseen. Odotamme innoissamme kesän aloittamista tämän biisin parissa!, duo kuvailee fiiliksiään.

Yhtyeen vaikutusta EDM- ja dancemusiikkiskeneen ei voi vähätellä, sillä veljeksistä muodostuva duo on kerännyt globaalisti jo yli puoli miljardia striimiä, esiintynyt alan isoimmilla festareilla (Tomorrowland & Ultra) sekä tehnyt yhteistyötä alan kuumimpien nimien kanssa (Steve Angello, Tiësto, Martin Garrix).

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Sergey Free

Matisse & Sadko:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com