11.6.2021
ED SHEERAN JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA JUHANNUSAATTONA

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Ed Sheeran tiedotti julkaisevansa uuden Bad Habits -nimeä kantavan singlen juhannusaattona, 25. kesäkuuta! Supertähti julkaisi myös tulevan singlen kansikuvan, jossa Sheeran näyttäytyy vampyyrihahmona.

Ed Sheeran kommentoi paluuta seuraavasti: ”Olen työskennellyt studiolla viimeiset kuukaudet ja en malta odottaa, että pääsette kuuntelemaan Bad Habitsin. Pyrin aina puskemaan itseni ja musiikkini uusiin suuntiin ja toivottavasti myös kuulette tämän uudella singlellä. Tuntuu hyvältä olla takaisin!”

Viime viikolla tiedotettiin myös, että Sheeran esiintyy juhannusaattona TikTokin UEFA Euro 2020 -showssa! Tulevan esityksen on ohjannut Sheeranin pitkäaikainen yhteistyökumppani Emil Nava. Esitys lähetetään kello 23:00 alkaen Sheeranin TikTok-tililtä 25. kesäkuuta ja uuden Bad Habits -singlen lisäksi keikalla tullaan kuulemaan myös fanien toivomia lempikappaleita.

Supertähti on rikkonut aikaisemmilla julkaisuillaan useita ennätyksiä Suomessa, kuten esiintyessään Malmin lentokentällä heinäkuussa 2019, johon hän keräsi yli 100 000 suomalaista katsojaa peräkkäisinä päivinä. Tämä on enemmän, mihin yksikään artisti tai yhtye on koskaan aikaisemmin pystynyt.

Promokuvat löytyvät täältä!

Ed Sheeran somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
YouTube
Spotify

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com