10.6.2021
NELJÄ EMMA-EHDOKKUUTTA KERÄNNYT MOUHOUS JULKAISEE HUOMENNA UUDEN SINGLEN KARMA

Emma Gaalassa upean shown esittänyt ja debyyttialbumillaan neljä Emma-ehdokkuutta kerännyt Mouhous julkaisee tänä yönä uuden singlen Karma. Yhtye on tehnyt kappaleen yhdessä Heviteemun kanssa:

Tän biisin biitti ja kertsi synty jo viime kesänä. Nyt tuntu oikeelt ajalta tehdä tää loppuun. Ollaan paettu vastuuta nii kauan et aletaan olla hyviä siinä, mut siit on aina joutunu maksaa ennemmin tai myöhemmin. Toisaalta ollaan just siellä mis halutaan eikä kaduta mitään.”

Suomiräpin punkbändiksikin tituleeratun ja kovassa nosteessa olevan yhtyeen helmikuussa 2020 julkaisema debyyttialbumi I hate Mouhous pysyi yhteensä 15 viikkoa Suomen virallisen albumilistan TOP 10:ssä ja löytyy edelleen listan sijalta 47. Albumilla on muun muassa platinaa striimanneet hittibiisit Äänii ja Poikien vessa feat. costee sekä kultaa striimanneet kappaleet Frendi ja Valvon.

Monakosta, Valentinista ja Van Hegenistä koostuva Mouhous on alunperin Jyväskylästä ponnistava kolmihenkinen kokoonpano, jonka juuret ovat rap-musiikissa. Anteeksipyytelemätön ryhmä ei pelkää ottaa vaikutteita myös muista genreistä – yhtyeen musiikissa yhdistyvätkin ajankohtaiset soundit, punk-asenne ja aikuistumisen aiheuttama maailmantuska. Ajankohtaisen keikkalistan näet täältä.

Lataa promokuvat täältä!  
Kuvaaja: Julius Konttinen

Mouhous:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify
warnermusic.fi/mouhous

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Varjamo / Live Nation
mikko.varjamo@livenation.fi