9.6.2021
MIKKO HARJULTA KOSKETTAVA UUSI SINGLE

Voimaannuttavista kappaleistaan tunnetulta Mikko Harjulta julkaistaan pitkästä aikaa uutta musiikkia. Artisti ehti työstää uusia kappaleita lähes vuoden ajan, ja Oon nähnyt unta -single ilmestyy perjantaina 11. kesäkuuta.

Laulun kertosäkeen sanat tulivat Mikko Harjun päähän eräänä iltana sängyssä juuri ennen nukahtamista. Hän nousi, kirjoitti sanat puhelimeensa ja istui heti seuraavana aamuna alas kitaran kanssa viimeistelemään biisiä. Syntyi koskettava kappale, jonka on lopulliseen muotoonsa tuottanut Emma-ehdokkuudenkin saanut Ilkka Wirtanen.

– Pelko ja rakkaus ovat elämän matkalla tunteista suurimmat. Varsinkin parisuhteessa ne molemmat nousevat todella vahvasti pintaan. Toivon, että pystyisimme ihmisinä valitsemaan parhaamme mukaan rakkauden ajatuksissamme, sanoissamme ja teoissamme, Mikko Harju sanoo.

Esikoisalbumillaan kaksi Emma-ehdokkuutta saaneen Mikko Harjun debyyttilevy on ylittänyt platinarajan. Siltä löytyvät tuplaplatinaa striimanneiden hittien Mä olen tässä ja Taivas ei oo rajana lisäksi muun muassa platinarajan ylittänyt kappale Sinä riität.

Mikko Harjun tulevalta kakkosalbumilta on tähän mennessä julkaistu singlet TimanttiAnna mennä lennäTaikavoimia sekä Meidän puolella.

Lisätiedot: 
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live / Niina Jalonen
niina.jalonen@warnermusic.com