4.6.2021
ERIKA VIKMANILTA JA ARTTU WISKARILTA KUUMA DUETTO – KAPPALE ON TÄMÄN VUODEN KESÄKUMIBIISI

Suosikkiartistit Erika Vikman ja Arttu Wiskari julkaisivat tämän vuoden YleX:n virallisen kesäkumibiisin. Kappaleen ensiesitys kuullaan lauantaina 5. kesäkuuta YleXPop -konsertissa.

– Mahtavaa olla mukana tärkeää asiaa ajavassa kampanjassa. Biisistä tuli silti kesäisen kepeä ja jopa hieman flirtti. Kun kuultiin Erikan kanssa ensimmäinen demoversio kappaleesta, tiesimme heti, että tästä tulee hieno yhteisjulkaisu, Arttu sanoo.

– On hienoa olla tämän vuoden kesäkumikampanjan keulakuvana Arttu Wiskarin kanssa. Kappale on tehty Mökkitie Recordsin voimin, joten tietynlainen Finnhits-aikojen tuulahdus tästä kesäbiisistä on havaittavissa – mitä itse rakastan. Haluamme puhua kappaleella itsensä hyväksymisen ja turvallisen hauskanpidon puolesta, josta ei tarvitse morkkista kantaa, Erika kertoo.

Biisin on sanoittanut ja säveltänyt Janne Rintala yhdessä Jonas Olssonin sekä Aku Rannilan kanssa. Kappaleeseen julkaistiin tänään myös musiikkivideo.

Lataa tuoreet promokuvat tästä!
Kuvaaja: Juuli Aschan

Kesäkumikampanjan toteuttavat YleX, Suomen Punainen Risti, Väestöliitto, Syöpäjärjestöt ja Sotilaskotiliitto. Sosiaali- ja terveysministeriö tukee kampanjaa.

Erika Vikman:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/erikavikman

Arttu Wiskari:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/arttuwiskari

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt (Erika Vikman):
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt (Arttu Wiskari):
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Lisätietoja Kesäkumikampanjasta:
Hanne Kautto / YleX
hanne.kautto@yle.fi