4.6.2021
AHTI PALAA UUDELLA MUSIIKILLA – NOSTALGISEN KAPPALEEN KESKIÖSSÄ EDESMENNYT YSTÄVÄ

Monsp Recordsin tuttu rap-artisti Ahti palaa uudella musiikilla tänään perjantaina! Nopeasta flowstaan ja Maanantaisessarit-tubesarjastaan tunnetulta Ahdilta kuullaan rauhallisempi single Emppu, joka on melankolinen, mutta toiveikas ja nostalginen kappale. Muistokappale on tuotettu yhdessä Hussan ja Mikko Koivusen kanssa, ja se on kirjoitettu menetetylle ystävälle, jonka kanssa on koettu useat kalareissut ja metsäkävelyt.

– Idea biisiin tuli unen rajamailla, juuri ennen nukahtamista. Takana oli pitkä studiopäivä, ja aamu neljältä mieleeni tuli melodia. Oon yrittänyt tehdä tästä aiheesta biisiä, mutta en oo ikinä ollut täysin tyytyväinen lopputulokseen. Tällä kertaa biisi tuli tosi vaivattomasti, Ahti kuvailee Empun rakentumista.

Viimeksi Ahti julkaisi musiikkia noin vuosi sitten, jolloin ilmestyivät singlet Greta, Pelastat mut taas ja Kehumatta paras. Kuluneen vuoden aikana artisti kertoo harrastaneensa itsetutkiskelua, ja uusia kappaleita on syntynyt useita. Pientä muutosta aiempaan materiaaliin on havaittavissa – vuoden aikana myös oma artistius on päässyt mielessä tutkiskeltavaksi.

– Emppu on enemmän sitä soundia, mitä tulevaisuudessa ollaan faneille tarjoamassa. Vähän uutta Ahtia, mutta sama vanha tyyppi taustalla. Kiva päästä julkaisemaan, ja kesällä kuullaan lisää, Ahti vihjaa.

Kuuntele Emppu tästä!

Seuraa Ahtia:
Instagram

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Anni Hartikainen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna Jousilahti / Warner Music Finland
anna.jousilahti@warnermusic.com