1.6.2021
ANTTI TUISKU MUISTAA FANEJAAN LIVESTRIIMIKEIKALLA!

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku nousee syyskuussa Helsingin Olympiastadionin lavalle odotetuissa Bailantai-konserteissaan. Nyt fanien on mahdollista virittäytyä keikkatunnelmaan jo ennakkoon erityislaatuisella Bailantai Etkot -livestriimikeikalla 19. kesäkuuta klo 20.

Antin keikkoja on odotettu paljon, eikä hänen uusimpien kahden albuminsa kappaleita olla ehditty vielä kuulla juurikaan livenä muutamaa striimi- ja televisioesiintymistä lukuun ottamatta. Kesäkuun livestriimissä tullaan kuulemaan sekä isoja hittejä vuosien varrelta että uudempiakin biisejä.

– Fanit ovat jaksaneet tässä haastavassa maailmantilanteessa odottaa kärsivällisesti sekä Bailantaita että keikoille pääsyä, joten haluan ilahduttaa heitä livestriimillä. Tällä striimikeikalla biiseistä on luvassa versioita, joita ei tulla näkemään ja kuulemaan muualla. Itsellenikin tämä on loistava tapa aloittaa kesä. Olen myös todella onnellinen, että olemme saaneet taas käynnistettyä Bailantai-junan, joka kulkee täyttä höyryä kohti syyskuun Olympiastadion-spektaakkeleita, Antti Tuisku sanoo.

Bailantai – Etkot -striimikeikan katseluoikeudet tulevat myyntiin perjantaina 4.6. klo 10.

Antti Tuisku
Bailantai – Etkot -livestreamkeikka

La 19.6.2021 klo 20.00
Katseluoikeudet alk. 14,90€ Ticketmaster
Kannatus-/perhelippu alk. 19,90€

Huomioithan, että viive katseluoikeuden ostosta rekisteröitymiseen alustalle saattaa joissain tapauksissa olla n. 15 min. Ostathan siis lippusi hyvissä ajoin ennakkoon.

Seuraa Anttia somessa:
Instagram
Facebook
warnermusiclive.fi/anttituisku

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com