28.5.2021
MYSTINEN UUSI TULOKAS – S:SU JULKAISI ENSIMMÄISEN BIISINSÄ, MUTTA KUKA ON MASKIN TAKANA?

Warnerin tuore sainaus s:su julkaisi tänään perjantaina ensimmäisen singlensä Vastaa. S:su on mutkattomasti eri genrejä yhdistelevä artisti, jonka musiikissa laulu, lyriikka ja kokonaisuus ovat pääroolissa. Toistaiseksi henkilöllisyytensä suhteen arvoituksellisena pysyttelevän s:sun kasvojakaan ei siis vielä nähdä.

Mystinen hahmo ei kuitenkaan jätä kylmäksi, sillä singlen Vastaa tarttuvat melodiat, sanoilla leikittely ja artistin kaunis ääni vievät mennessään. Singlen on yhdessä artistin kanssa tuottanut amerikkalainen Boyfifty.

Vastaa on erotarina. Suhde loppuu yllättäen, etkä oikein tiedä, minkä takia. Yrität saada vastauksia, mutta toinen osapuoli torjuu kaikki yhteydenoton yritykset – eli ghostaa. Miks sä et vastaa mun viesteihin, puheluihin tai kysymyksiin? kysyy s:su biisissään.

25-vuotias s:su haaveili laulajan urasta jo lapsena ja löysi itsensä jo lähes kymmenen vuotta sitten tuottajan penkiltä. Monipuolisesti ja luontevasti eri musiikin tyylilajien välillä liikkuva s:su on työstänyt eri genrejä hiphopista EDM:ään ja r’n’b:stä träppiin. Hän kuuntelee korealaista musiikkia ja ihailee edesmennyttä rap-artisti Lil Peepiä, jota hän pitää innoittajanaan.

Koen, että urani alkoi edetä löydettyäni Lil Peepin, ja myös kämmenselästäni löytyy hänen signatuuritatuointinsa. Lil Peep on innoittajani, mutta kuuntelen älyttömän paljon korealaista musiikkia, ja otan siitä todella paljon inspiraatiota omaan musaani. Sen ansiosta voisi sanoa, että minulla on vähän tällainen oma genre menossa, artisti kuvailee.

Vastaa-kappaleelle on kuvattu myös musiikkivideo, joka on Julian Riikosen käsialaa. Videon näet tästä linkistä.

Kuuntele Vastaa tästä!

Lataa promokuvat täältä!
Kuvat: Julian Riikonen

Seuraa s:sua
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna Jousilahti / Warner Music Finland
anna.jousilahti@warnermusic.com