28.5.2021
KOTIMAINEN DJ THE SECOND LEVEL JULKAISI REMIXIN LIETTUAN VIRAALISTA EUROVIISUHITISTÄ

Liettualainen bändi THE ROOP nousi euroviisuilmiöksi kappaleella Discoteque, josta kotimainen DJ-tuottaja The Second Level julkaisi tänään tarttuvan remixin.

Oli todella siistiä lähteä tekemään remixiä näin erilaisesta ja erikoisesta biisistä. Oon lapsena seurannut Euroviisuja äidin kanssa, ja on mahtavaa olla mukana viisuhumussa remixin muodossa sekä tuoda kuulijoille tuotannollinen näkemys, joka mulle tuli ensimmäisenä mieleen kuultuani tämän laulun”, The Second Level kertoo.

Discoteque nousi euroviisuhumussa Spotifyn globaalin viraalilistan sijalle #11 sekä globaalin listan sijalle #132. Seitsemän miljoonaa striimiä kerännyt kappale löytyy myös yli kahdenkymmenen maan top 200 -listalta. Tammikuussa julkaistu alkuperäinenkin single on osittain suomalaista kädenjälkeä, sillä sen ovat kirjoittaneet bändin kanssa HMC Publishingin Ilkka Wirtanen ja Kalle Lindroth.

The Second Level, eli Daniel Helenius, liittyi viime vuonna Warner Music Finlandin kansainväliseen edustustoon ja on yksi Suomen mielenkiintoisimmista vientiartisteista. Artisti on lämmitellyt David Guettaa Eestissä sekä vetänyt Weekend Festivalin lopetuskeikan päälavalla 30 000 ihmisen edessä. The Second Level on tehnyt yhteistyötä lukuisten nimekkäiden hittinikkareiden ja artistien kanssa, kuten Minus Manus (Alan Walker) ja Alida (Robin Schulz).

THE ROOP promokuvat löytyvät täältä.
The Second Level promokuvat löytyvät täältä. 

THE ROOP somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
YouTube
Spotify

The Second Level somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
THE ROOP
Leo Tynkkynen / Promotion Manager
Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com

The Second Level
Emma Hynnä / Promotion Manager
Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com