28.5.2021
FIGARON UUDELLA SINKULLA PURKAUTUU AHDISTUS NYKYTEKNOLOGIAA KOHTAAN

Tammikuussa Vesalan kanssa yhteissinglen Kaks toisillemme hellää julkaisseelta laulaja-lauluntekijä Figarolta saadaan uutta musiikkia! Uusi kappale Ruudun takaa ilmestyi tänään ja artisti on tehnyt sen yhdessä Heviteemun kanssa. Voit kuunnella kappaleen tästä.

Ruudun takaa on biisi mihin purkautui ahdistusta teknologiaa ja tämän hetkistä maailmaa kohtaan. Siinä puhutaan tunteista, kun ei saa yhteyttä toiseen ihmiseen. Tuli synnytettyä tällainen kitarabiisi Heviteemun kanssa kuin vahingossa ja annettiin vaan fiiliksen viedä.”

Espoolaisen Figaron, 23, herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Musiikki onnistuu luomaan täysin omanlaisensa maailman, jossa teksti käsittelee tarinoita, joihin kuulija uppoaa. Figaro on tehnyt yhteistyötä jo lukuisien eri artistien kanssa. Hän julkaisi debyytti-EP:nsä Kaikki tai ei mitään joulukuussa 2020 ja se esitteli kuulijoille artistin erilaisia puolia biisinkirjoittajana. Kappaleilla oli mukana Pyhimys, Melo ja Etta.

Lataa promokuva täältä!

Figaro:
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/figaro

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Figaron keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com