28.5.2021
ERIN JUHLAKIERTUEELLE SYKSYLLÄ

Ihastuttava Erin lähtee tulevana syksynä mittavalle konserttisalikiertueelle. 10 vuotta hunningolla -juhlakiertue juhlistaa Erinin kymmenvuotista soolouraa. Kiertueella kuullaan kappaleita myös syksyllä julkaistavalta uudelta albumilta.

Ihanaa päästä keikoille – ja lisäksi vielä juhlimaan kymmenvuotista soolouraa. Ensimmäistä omaa kappaletta tehdessäni en tiennyt löytääkö jengi musaani vai ei. En osannut myöskään ajatella, että biisien kirjoittamisesta tulee minun juttuni ja minusta laulaja-lauluntekijä. Mutta tässä sitä ollaan! Bändin ja tiimin lisäksi moni keikoillani kävijä on kulkenut matkassa mukana jopa kymmenen vuotta. Rakastan yleisöäni, sen edessä olen mukavuusalueellani – tajuamme toisiamme ja on sairaan siistiä, että on löytynyt oma jengi joka tulee keikoille ja joiden kanssa voi kokea asioita, fiilistellä, itkeä ja nauraa, Erin sanoo.

Erinin uusin single Niinku koko ajan ilmestyi huhtikuussa 2021 ja se nousi suoraan radioiden soittolistoille sekä Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon. Niinku koko ajan seuraa toukokuussa 2020 ilmestynyttä paluusingleä Yhtenä sunnuntaina, josta tuli nopeasti yksi maamme soitetuimmista kappaleista ja myös kaikkien radioiden soitetuin biisi. Kuukausia Spotifyn top 50 -listalla pysytellyt Yhtenä sunnuntaina sai Radiomedian antaman Kuukauden radiobiisi -palkinnon syys- ja lokakuussa 2020, eli oli noina kuukausia radioiden kautta eniten suomalaisia tavoittanut kappale.

Erin – 10 vuotta hunningolla -juhlakiertue
Pe 15.10. Oulu, Madetojan sali
La 16.10. Kajaani, Kaukametsän sali
Su 17.10. Seinäjoki, Seinäjoki-sali
Ma 18.10. Vaasa, Ritz
La 23.10. Espoo, Kulttuurikeskus
Pe 29.10. Kuopio, Musiikkikeskus
La 30.10. Jyväskylä, Paviljonki
Su 31.10. Joensuu, Carelia-sali
Ke 03.11. Turku, Logomo
To 04.11. Rauma, Rauma-sali
Pe 05.11. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Ke 10.11. Lahti, Sibeliustalo
La 13.11. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
Ke 17.11. Oulainen, Musiikkiviikot
Pe 19.11. Mikkeli, Mikaeli
La 20.11. Järvenpää, Järvenpää-talo
La 27.11. Tampere, Tampere-talo
Su 28.11. Pori, Promenadisali
Ke 01.12. Helsinki, Kulttuuritalo

Konsertit klo 19.00.
Liput alk. 39,50€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi/erin

Seuraa Eriniä somessa:
Instagram
Facebook
warnermusic.fi/erin

Keikat: 
Warner Music Live / Mikko Korpi
mikko.korpi@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Management:
Manage Me / Carla Ahonius
carla@manageme.fi