28.5.2021
CHISU JULKAISI KOSKETTAVAN KAUNIIN SINGLEN MYSTEERI

Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva, 12 Emmalla palkittu ja tulevana syksynä Vain Elämää -ohjelmassakin nähtävä Chisu julkaisi odotetun uuden singlen Mysteeri tänään perjantaina 28.5. Chisu kertoo kappaleen syntyneen tarpeesta hiljentyä, olla yksin ja tehdä kaunista musiikkia edellisen albumin MOMENTUM123 synkkien vesien jälkeen.

Vuokrasin pienen mökin meren rannalta huhtikuussa ja painelin sinne yksin viikoksi. Oli tarve hiljentyä, olla yksin sekä tehdä kaunista musiikkia Momentumin synkkien vesien jälkeen. Mysteeri kappale syntyi siellä kokonaisuudessaan. Kappale kertoo löytöretkestä itseen toisen kautta. Mysteeri toisessa ihmisessä onkin lopulta mysteeri itsessämme, jota heijastelemme toisiin – jonka haluamme nostaa valoon ja mahdollisesti ratkaista. Sangen mysteeristä touhua koko laulu ja elämä ylipäätään”, Chisu kertoo.

Kuuntele Mysteeri täältä!

Rakastettu Chisu teki näyttävän paluun 2019 julkaisemalla kolmessa osassa kriitikoiden ylistämän ja Vuoden albumi -Emmallakin palkitun MOMENTUM 123 -kokonaisuuden. Albumin teema oli muutos ja sitä se todella edusti Chisun aiempaan tuotantoon verrattuna. Nyt julkaistavan uuden singlen myötä Chisu osoittaa jälleen muuntautumiskykynsä ja palaa astetta herkempään suuntaan.

Viisi albumia julkaissut ja 12 Emmaa voittanut Chisu säveltää, sanoittaa ja tuottaa musiikkinsa itse ja on ensimmäinen nainen, joka on voittanut Vuoden tuottaja –Emman. Chisun levyjä on tähän mennessä myyty yli 300 000 kappaletta.

Lataa uudet promokuvat täältä!
Kuvaaja: Sebastian Johansson

Seuraa Chisua:
Instagram
Facebook
Tiktok
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com