28.5.2021
BABY BLU TAISTELEE UUDELLA SINGLELLÄÄN EPÄVARMUUTTA VASTAAN

Monspin mielenkiintoisiin uusiin sainauksiin kuuluva Baby Blu julkaisi tänään kolmannen singlensä Piiloon. Kappale kertoo kamppailusta oman identiteetin löytämiseksi, ja se on Baby Blun ja Yrjänän yhdessä kirjoittama ja tuottama.

Piiloon käsittelee mun epävarmuutta itseäni kohtaan. Oon määrätietoinen, tiedän mitä haluan, mutta jatkuva epävarmuus lannistaa. Biisillä pyristelen irti opitusta maskuliinisuudesta ja tutkin, kuinka paljon ympäristö vaikuttaa siihen, miten kukin näkee minuutensa, Baby Blu kertoo.

Kappaleeseen julkaistiin tänään Lumi Hartikaisen ohjaama trippaava musiikkivideo. Katso se tästä.

Musiikkivideo on visuaalinen representaatio jokapäiväisestä kamppailusta mun epävarmuuden kanssa. Kamppailen demonipupua vastaan, mutta se on osa minua. Mä olen se demonipupu, Baby Blu kuvailee videota.

Baby Blu huumaa kuulijan omaperäisellä soundillaan ja melankolisilla teksteillään. Tulokas on käynyt lapsuudesta asti intensiivisen musiikkikasvatuksen ja -koulutuksen: muusikkotaustaiset vanhemmat innostivat varhaisessa iässä viulunsoittoon, joka pian vaihtui rumpuihin. Jazz-rumpaliksi ammatikseen opiskelleen Baby Blun monipuolinen musiikillinen tausta kuuluu yllätyksellisenä genrejen sekoitteluna. Baby Blun musiikki lähtee kuitenkin tunteesta – sen ympärille rakentuu kaikki muu. Artisti kirjoittaa, soittaa ja tuottaa kaiken pääasiassa itse.

Kuuntele Piiloon tästä.

Lataa promokuva tästä.  
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Baby Blu:
Spotify 
Instagram

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
Niko.kovasin@warnermusic.com