27.5.2021
PETE PARKKONEN JULKAISEE HUOMENNA KOSKETTAVAN EROBIISIN

Upeasta äänestään tunnettu Pete Parkkonen julkaisee huomenna uuden liikuttavan singlen hetkestä, kun lusikat laitetaan jakoon. Täysikuu on haikea kappale, joka on täynnä lämpöä ja rakkautta. Singlen ovat säveltäneet Parkkosen kanssa Kalle Lindroth ja Ilkka Wirtanen, joista jälkimmäinen vastaa myös kappaleen tuotannosta.

Vuonna 1954 Täysikuu seurasi Romanssia Olavi Virran laulamana. Koskaan ei kuitenkaan selvinnyt, kuinka rakkaustarina päättyi, Pete kertoo.

Kappaleeseen julkaistaan tänä yönä myös kaunis lyriikkavideo.

Valovoimainen Parkkonen valmistelee viidettä studioalbumiaan. Tulevan albumin ensimmäinen single, Voimaa ja valoa, vietti vuoden radiolistalla ja on striimannut kultaa. Pete Parkkosen edelliseltä PETE -albumilta (2018) löytyvät platinasinglet Mitä mä teen ft. JVG ja Kohta Sataa, sekä kultasinglet Myyty ja Ei nyt.

Lataa promokuvat täältä! 
Kuvaaja: Svante Gullichsen

Pete Parkkonen:
Facebook
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com