24.5.2021
KAIJA KOO LÄHTEE SYKSYLLÄ AINUTLAATUISELLE KONSERTTIKIERTUEELLE

Kolme viikkoa Suomen virallisen albumilistan kärjessä tuoreella Taipumaton-albumillaan pysynyt Kaija Koo lähtee syksyllä akustiselle konserttikiertueelle. Ainutlaatuisen kiertueen Kaija Koo käsikirjoittaa yhdessä omaelämäkirjailijansa Jouni K. Kemppaisen kanssa:

Minulta on jo vuosia toivottu konserttikiertuetta, jossa vahvat tarinat ja tulkinta ovat intiimisti pelkistetyn musiikin päällä. Taipumaton-konserttikiertue on minunkin toiveitteni täyttymys, jossa äänen jokainen sävy saa oman arvokkaan hetkensä. Laulujen syntytarinat ovat keskiössä ja kerron rohkeasti elämästäni taiteilijana ja ihmisenä. Tutut kappaleeni kautta aikojen saavat aivan uudenlaisia merkityksiä, kun elämäkertaani perustuen pääsen juttelemaan perusteellisesti elämästäni. Ääni on kuin peili – kaikki sen sävyt kertovat rehellisesti kaikesta koetusta.

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Kaija Koo julkaisi viime vuonna kaksi singleä Onnellinen loppu ja Hullut päivät, jotka molemmat nousivat virallisen radiolistan sijalle kaksi. Edellinen albumi Sinun naisesi julkaistiin vuonna 2016 ja se on striimannut platinaa.

Albumin nimikkobiisi Taipumaton antoi nimensä myös Kaija Koon 10. syyskuuta julkaistavalle elämäkerralle, joka tulee käymään läpi viidelle vuosikymmenelle ulottuvan uran huiput ja laskut.

Kaija Koo – Taipumaton 
To 25.11.2021 Turku, Logomo
La 27.11.2021 Espoo, Tapiolasali
Su 28.11.2021 Lahti, Sibeliustalo
Su 5.12.2021 Tampere, Tampere-talo
Pe 10.12.2021 Kuopio, Musiikkikeskus
La 11.12.2021 Ylivieska, Akustiikka
Su 12.12.2021 Oulu, Madetojan sali
Pe 17.12.2021 Helsinki, Finlandia-talo
La 18.12.2021 Jyväskylä, Paviljonki

Konsertit klo 19.00
Liput alk. 39,90€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi/kaijakoo

Lataa Kaija Koon promokuva täältä!
Kuvaaja: Nana Simelius

Kaija Koo:
Facebook
Instagram 
Spotify
warnermusic.fi/kaijakoo

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com