21.5.2021
WARNER MUSIC BALTIAN THE ROOP EDUSTAA LIETTUAA TÄMÄN VUODEN EUROVIISUFINAALISSA

Warner Music Baltian THE ROOP edustaa Liettuaa huomisessa euroviisufinaalissa! Tammikuun lopulla julkaistu Discoteque -niminen kappale on kasvanut jo maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Kappaleen musiikkivideo on kerännyt YouTubessa jo yli 6.5 miljoonaa katselukertaa ja se rikkoi myös Liettuan eniten katselukertoja ensimmäisen 24 tunnin aikana keränneen musiikkivideon rajan. Kappaleella on myös suomalaisväriä, sillä Ilkka Wirtanen ja Kalle Lindroth ovat olleet mukana sen tekoprosessissa!

Discoteque kertoo sisäisestä vapautumisesta. Sanomme usein, että olemme vapaita ja elämme vapaassa maailmassa, mutta suurin osa rajoituksistamme tulee sisältä. Olemme liian itsekriittisiä ja koemme pelkoa näyttää erilaiselta. Emme halua hyväksyä kehoamme ja jopa rajoitamme omaa viehättävyyttämme. Tämä kappale ja sen liikkeet pyrkivät vapauttamaan mielemme näistä asioista. – Yhtyeen päälaulaja Vaidotas kertoo biisistä.

THE ROOP on yksi Liettuan kuunnelluimmista yhtyeistä. Heidät tunnetaan muun muassa kappaleesta On Fire, jolla yhtyeen oli tarkoitus osallistua vuoden 2020 Euroviisuihin ennen niiden peruuntumista koronapandemian vuoksi. On Fire -kappale on kerännyt lähes seitsemän miljoonaa striimiä Spotifyssa ja sen musiikkivideota on katsottu yli yhdeksän miljoonaa kertaa.

Promokuvat löytyvät täältä.

THE ROOP somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
YouTube
Spotify

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com