21.5.2021
TWENTY ONE PILOTS JULKAISI ODOTETUN SCALED AND ICY -ALBUMIN

Grammy-palkittu duo Twenty One Pilots julkaisi tänään yhtyeen odotetun uuden Scaled And Icy -studioalbumin. Levyltä on aikaisemmin julkaistu kappaleet Shy Away, Choker ja viimeisimpänä tämän viikon tiistaina Saturday!

Uuden albumin lisäksi Twenty One Pilots pitää tänään yhtyeen ensimmäisen livestriimikeikan joka kantaa nimeä Twenty One Pilots – Livestream Experience. Keikka lähetetään maailmanlaajuisesti tulevana yönä 03:00 Suomen aikaa ja siinä tullaan kuulemaan yhtyeen uuden albumin kappaleiden lisäksi myöskin aikaisempia hittejä.
Liput keikalle voi vielä ostaa täältä!

Albumin kappaleet on kirjoitettu ja tuotettu pääosin Tyler Josephin toimesta eristyksissä kotistudiossaan kuluneen vuoden aikana sekä Josh Dunin taidonnäytettä kuullaan rumpujen puolella. Scaled And Icy on virtuaalisten etäsessioiden tuote, joka käsittelee duon katoavia rutiineja sekä vuotta 2020 hallinneita tunteita, kuten ahdistusta, yksinäisyyttä, ikävyyttä ja epäilyjä. Duo joutui luopumaan tavallisista studiosessioistaan, mutta samalla he saavuttivat täysin uuden itsetutkiskelun prosessin omaksumalla mielikuvituksellisemman ja rohkeamman lähestymistavan kappaleiden kirjoittamiseen. Tuloksena on kokoelma kappaleita, jotka etenevät takaiskujen läpi ja keskittyvät muistamisen arvoisiin mahdollisuuksiin.

Scaled And Icy albumin kappalelista: 
1.                   Good Day
2.                   Choker
3.                   Shy Away
4.                   The Outside
5.                   Saturday
6.                   Never Take It
7.                   Mulberry Street
8.                   Formidable
9.                   Bounce Man
10.                 No Chances
11.                 Redecorate

Twenty One Pilots on julkaissut useita Suomessa platinaa striimanneita hittejä, kuten Stressed Out (2015), Ride (2015) sekä Heathens (2016) ja yhtye vieraili viimeksi Suomessa Bandito-kiertueen yhteydessä keväällä 2019 Helsingin Jäähallissa. Viime vuoden aikana duo yllätti fanit kahdella erillisellä kappaleella nimeltä Christmas Saves The Year ja Level of Concern, jotka toivat lohtua kuuntelijoiden koronavuoden kotioloihin. Yhtye rikkoi maailman pisimmän musiikkivideon Guinness World Records -ennätyksen viime joulukuussa. Level of Concern -kappaleen video esitettiin YouTube livelähetyksenä ja se kesti 177 päivää, tarkalleen ottaen 4,264 tuntia, 10 minuuttia ja 25 sekuntia.

Promokuvat löydät täältä!

Twenty One Pilots somessa:
Instagram
Facebook
Tiktok
Spotify
Youtube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com