21.5.2021
MONSPIN NUORI RAP-VIENTILUPAUS AVERAGEKIDLUKE JULKAISI UUDEN SINGLEN

Suomalais-yhdysvaltalainen rap-artisti Averagekidluke julkaisi tänään kolmannen Monsp/Warner Music Finland -singlensä Promised Neverland. Averagekidluke on saanut huomiota kansainvälisellä soundillaan, ja hänen uumoillaan uudistavan suomalaisen vientirap-musiikin kenttää.

Löysin inspiraation ”Promised Neverland”-kappaleeseen katsottuani ”The Promised Neverland”-animesarjan. Olin tullut biisinkirjoituksessa pisteeseen, jossa koin kirjoittaneeni jo kaikista kokemuksista ja tunteista, joista olin inspiroitunut kertomaan. Kokeilin jotain uutta: asetin itseni fiktiivisen hahmon asemaan. Uudesta näkökulmasta kirjoittamisen ilo löytyi nopeasti.

Sarja kertoo ottolapsiryhmästä, jolle pikkuhiljaa selviää adoptioäitinsä kieroutuneet motiivit, ja että selvitäkseen he joutuvat pakenemaan. Haluan kirjoittamieni lyriikoiden olevan eri tavoin tulkittavissa: ne, jotka eivät ole sarjaa katsoneet voivat tulkita tarinan toksisena parisuhteena, jossa referenssit sarjaan toimivat metaforina. Sarjan katsoneet voivat puolestaan ajatella laulua toisena tapana kuulla tuttu tarina, Averagekidluke kertoo.

Soundcloudista bongattu Averagekidluke on Monspin ja Warner Music Finlandin yhteissainaus. 19-vuotiaalle artistille mahdollistettiin pääsy studiolle, eikä hän ole sieltä sittemmin poistunutkaan kuin ainoastaan kouluun – joka sekin on pian ohi. Averagekidluke on tehnyt vahvalla flow’llaan ja melodisella räpillään vaikutuksen musiikkialan ihmisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Artisti on tehnyt yhteistyötä jo kansainvälistä uraa tekevien tuottajien kanssa, kuten Evertime (Lil Tecca) ja MVAbeats (Lil Skies, Young Thug, DaBaby).

Kuuntele Promised Neverland tästä! 

Lataa promokuvat täältä
Kuvaaja: Matias Jalmari

Seuraa Averagekidlukea:
Spotify 
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com

Keikat
Kimmo Sundström / Warner Music Live
Kimmo.sundstrom@warnermusic.fi