21.5.2021
ISAAC SENELTÄ UUTTA MUSIIKKIA – NÄLKÄ KERTOO RIIPPUVUUDESTA, JOSSA HIMO EI OTA LAANTUAKSEEN

Moderni popmuusikko Isaac Sene julkaisi tänään uuden singlensä Nälkä. Nälkä on särökitaroillaan iskevä, voimakas biisi, jonka aiheena on eräänlainen riippuvuus. Kappaleen on tuottanut Heviteemu, ja kappaletta on ollut mukana kirjoittamassa Figaro. Kappaleelle on kuvattu myös kevyt musiikkivideo, joka on Julian Riikosen käsialaa.

Vaikka kappaleessa lauletaankin aika suoraan seksistä, tämä nälän kohde voi olla ihan mitä vaan. Tarinan henkilö ihailee ja haluaa tätä asiaa tai ihmistä, vaikka myös tietää, ettei tämä tee hänelle hyvää. Kun maistaa pienen palan, ei voi enää lopettaa – lopulta himo muuttuu jopa vihaksi, koska tarinan henkilö ei tule koskaan täydeksi tai tyydyty.”, kuvailee Isaac Sene ajatustaan kappaleen takana.

Isaac Sene julkaisi aiemmin helmikuussa paljon huomiota saaneen N-sana -nimisen kappaleen, joka on laulajan puheenvuoro rasismista. Vuonna 2020 ilmestyi Etenee Recordsin kautta Koko kansan EP, ja seuraavaa albumia työstetään kovaa tahtia julkaistavaksi vielä tänä vuonna.

Kuuntele kappale tästä!

Lataa promokuvat täältä
Kuvaaja: Julian Riikonen

Seuraa Isaac Seneä:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna Jousilahti / Warner Music Finland
anna.jousilahti@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Maija Kaarna / Fullsteam Agency
maija@fullsteam.fi
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi