20.5.2021
HESAÄIJÄ SEKÄ PASI JA ANSSI JULKAISEVAT HUOMENNA YHTEISBIISIN

Hauskoista somevideoistaankin tunnettu HesaÄijä sekä bilekansan suosikkiduo Pasi ja Anssi julkaisevat huomenna yhteisbiisin Hölkälle. Kappale syntyi kaipuusta päästä pitkästä aikaa yhdessä liikkeelle. Biisille julkaistaan huomenna myös Sebastian Visan tekemä vauhdikas musiikkivideo.

Nyt lähdetään hölkälle! Jos baarikierros olisi olympialaji, niin voitettais se aivan pommin varmasti, HesaÄijä sekä Pasi ja Anssi kuvailevat kappaletta.

Viime syksynä Tähdet, tähdet -ohjelmassa hurmannut HesaÄijä tunnetaan huikeana somepersoonana, jota seuraa Instagramissa jo lähes 27 000 ja Facebookissa yli 59 000 ihmistä. HesaÄijän tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa DJ Oku Luukkaisen kanssa tehty tuplaplatinaa striimannut hittibiisi 7300 päivää (feat. Erika Vikman & Danny), Terassilta lentoon, Sauna lämpee sekä Pakettimatka.

Bilebiiseistään tunnettujen Pasin ja Anssin aikaisemmat singlet ovat menestyneet hyvin. Esimerkiksi duon esikoissinkku Kakkuu järvellä on ylittänyt tuplaplatinarajan, ja vuoden 2018 kesähitti-äänestyksen voittanut Mahtava peräsin ja pulleat purjeet on striimannut platinaa. Myös sen musiikkivideota on katsottu yli 4 miljoonaa kertaa.

Seuraa HesaÄijää: 
Facebook
Instagram
Spotify

Seuraa Pasia ja Anssia:
Facebook
Instagram
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Sami Rönnlund / Prime Time Music
sami@primetime.fi