20.5.2021
AKSEL KANKAANRANNALTA UUSI SINGLE HUOMENNA

Muista kuka oot -biisillä suomenkielisen soolouran startannut Aksel Kankaanranta julkaisee lisää uutta musiikkia perjantaina 21. toukokuuta. Hyvin radiosoittoa saanut ja yli 700 000 striimiä kerännyt kappale saa jatkoa uudesta Sydän paareilla -singlestä, joka on Joonas Angerian, Kalle Lindrothin ja Patric Sarinin käsialaa. Biisin on tuottanut Joonas Angeria. Kuuntele esimakua kappaleesta täältä.

Joskus on ihan hyvä vaan daydreamailla hetki, kommentoi Aksel uuttaa biisiään.

Pyhimyksen Jättiläinen-hitin feattaajana tunnetuksi tulleella Akselilla on ainutlaatuinen ääni ja harvinaislaatuinen kyky välittää tunteita ja herättää reaktioita kuulijoissaan. Suomenkielisen musiikin lisäksi Aksel on julkaissut kaksi englanninkielistä singleä, joista toisella hän voitti vuoden 2020 UMK-kilpailun.

Lataa mediakuva täältä!
Kuvaaja: Mette Stubb

Aksel Kankaanranta
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/akselkankaanranta

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: 
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116