18.5.2021
KEVÄÄN ISOIMMAN RADIOHITIN JULKAISSEELTA ELLINOORALTA UUTTA MUSIIKKIA PERJANTAINA!

Viime marraskuussa julkaistulla Dinosauruksii hitillään tänä keväänä kahdeksan viikon ajan radiolistaa dominoinut Ellinoora julkaisee perjantaina uutta musiikkia. Uusi single Meille käy hyvin on myöhemmin tänä vuonna julkaistavan kolmannen albumin toinen single. Ellinoora on kirjoittanut sen yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Kappale syntyi viime kesänä pimeässä studiossa keskellä helteistä kesää:

”Kirjoitettiin tää viime kesänä hieman melankolisella hetkellä, ikään ku valoksi omaan elämään. Ajattelen, että biisi on joko dialogi kahden ihmisen välillä tai viesti itselle. Teksti on tajunnanvirran omaista ja tunnelma on vähän surullinen ja varovaisen optimistinen samaan aikaan. Laulu kätkee sisälleen paljon teemoja, joita pohdiskelen usein: kaikilla on kaikkea meneillään, kenenkään elämä ei ole koskaan täysin sitä miltä se ulkoapäin saattaa näyttää ja epävarmuuksien keskellä ainoa varmuus on siinä, että huominen tulee. Musiikillisesti tässä ollaan tosi orgaanisilla vesillä ja sitä rakastan. Tää on sellainen aamuöisten puistojatkojen vika biisi.”

Meille käy hyvin -kappaleeseen on kuvattu elokuvallinen musiikkivideo, jonka on ohjannut JIRINA. Katso tiiseri tästä. 

Viime vuoden Emma Gaalassa Vuoden Naissolisti -palkinnon saanut Ellinoora tunnetaan persoonallisesta äänestään, koskettavista sanoituksistaan ja isoista popmelodioistaan. Hän on julkaissut uransa aikana jo kaksi menestysalbumia (2016 tuplaplatinaa striimannut Villi Lapsi, 2019 platinaa striimannut Vaaleanpunainen vallankumous) ja tehnyt lukuisia koko kansan tuntemia hittejä kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän feat. eetu.

Ellinoora on valovoimainen live-esiintyjä ja arvostettu lauluntekijä, joka on nuoresta iästään huolimatta saanut jo useamman musiikkialan tunnustuksen. Emma-palkinnon lisäksi Suomen Musiikkikustantajat ovat palkinneet hänet Vuoden kevyen musiikin tekijäksi vuosina 2017 ja 2019 ja hänen kappaleensa Elefantin paino ja Bäng bäng typerä sydän on molemmat valittu vuoden biiseiksi.

Lataa Ellinooran promokuvat täältä!
Kuvaaja: Paula Kesäläinen

Ellinoora:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/ellinoora

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyyjä:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com