14.5.2021
ROCK-DUO THE BLACK KEYS JULKAISI ODOTETUN DELTA KREAM -ALBUMIN

Yhdysvaltalainen duo The Black Keys julkaisi tänään odotetun Delta Kream -nimeä kantavan albumin! Albumi on aikamatka bändin nuoruuteen ja heidän juuriinsa. Levyllä kuullaan ikonisten Mississippi hill country blues -artistien kappaleita, ja näiden legendaaristen artistien joukkoon lukeutuvat muun muassa R. L. Burnside ja Junior Kimbrough monen muun lisäksi. Levy on saanut nimensä William Egglestonin ikonisesta Mississippi-valokuvasta, joka on myös albumin kannessa.

Yhtye piti 11-kappaleen albumin ensisoiton The Lonely Boys and Girls Club -faniklubilleen viime tiistaina. Fanit voivat liittyä klubiin ilmaiseksi ja saada eksklusiivista tietoa bonussisällöstä, fanituotteista ja monista muista asioista bändiin liittyen!

Delta Kream albumin kappalelista: 
1.    Crawling Kingsnake
2.    Louise
3.    Poor Boy a Long Way From Home
4.    Stay All Night
5.    Going Down South
6.    Coal Black Mattie
7.    Do the Romp
8.    Sad Days, Lonely Nights
9.    Walk with Me
10.    Mellow Peaches
11.    Come on and Go with Me

Kuudesti Grammy-palkittu duo on julkaissut aikaisemmin yhdeksän studioalbumia: The Big Come Up (2002); Thickfreakness (2003); Rubber Factory (2004); Magic Potion (2006); Attack & Release (2008); Brothers (2010); El Camino (2011); Turn Blue (2014) sekä viimeisimpänä Let’s Rock (2019).

Promokuvat löydät täältä.

The Black Keys somessa:
Facebook
Instagram
Spotify
Youtube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com